Forum Pompieri Militari si Civili
Subofiter cu studii superioare - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (http://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Informații de specialitate pentru pompieri (/forum-informa%C8%9Bii-de-specialitate-pentru-pompieri)
+--- Forum: Acces în profesia de pompier (/forum-acces-%C3%AEn-profesia-de-pompier)
+--- Subiect: Subofiter cu studii superioare (/subiect-subofiter-cu-studii-superioare)Subofiter cu studii superioare - Vasile22 - 17-09-2018 11:00 PM

Buna seara!

Am fost admis la Scoala de Subofiteri Boldesti si in curand voi deveni subofiter de pompieri. De asemenea sunt si absolvent al unei facultati cu profil ingineresc.
As dori sa stiu daca studiile superioare sau un viitor master in "Managementul situatiilor de urgenta" din cadrul Facultatii de Pompieri ma vor ajuta in viitoarea mea cariera?
Din cate stiu eu, pe langa grad, ai si o functie in cadrul unitatii si vreau sa stiu daca facultatea sau masterul imi vor oferi sansa la o functie mai buna in comparatie cu alt coleg care a absolvit doar liceul?

Va multumesc! Imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea potrivita.


RE: Subofiter cu studii superioare - Manoolo - 18-09-2018 09:07 AM

Salut din ce stiu eu posturile de subofiter cu studii superioare au fost radiate.Poate mai sunt prin tara nu stiu sigur.Ca sa te ajute facultatea, trebuie sa fii incadrat pe un astfel de post.Din ce stiu, acestea erau sau poate inca mai sunt doar la program de 8 ore.In schimb, poate te gandesti la o trecere in corpul ofiterilor.Stima!


RE: Subofiter cu studii superioare - Manoolo - 27-09-2018 01:46 PM

Am eu o intrebare totusi.Daca trec in corpul ofiterilor prin concurs si ajung in alta localitate ....beneficiez de chirie sau naveta? Ce baza legala ? Multumesc


RE: Subofiter cu studii superioare - Coffeeman - 02-10-2018 04:39 PM

Nu stiu daca o sa primesti decontarea navetei sau compensatie pentru chirie, deoarece a fost alegerea ta sa te muti in localitatea respectiva. Dar este posibil sa ai sanse. Acum depinde de cine si cum interpreteaza.


RE: Subofiter cu studii superioare - Pompier_anonim - 04-10-2018 05:39 PM

Daca vei sustine un concurs si vei deveni ofiter vei beneficia de chirie sau decontare naveta . se considera ca vei fi numit in prima functie . se pierd cele doua decontari doar daca se face mutarea la cerere. iti urez succes si stai fara grija sigur se deconteaza .