pompieri


Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 4 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri...
Autor Mesaj
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator
********

Mesaje: 12,825
Alăturat: Aug 2010
Locatie:

Mesaj: #5
RE: Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri...
(06-03-2013 08:55 PM)salexul Scris:  Eu vroiam sa stiu daca se vor mai scoate la concurs din sursa interna pentru subofiteri, dat fiind faptul ca in urma selectiilor care se desfasoara acum in toate isu-rile nu nu se ocupa nimik, doar se muta unii de pe o functie pe alta, si tot libere or sa ramana posturile de ofiter. Si ma gandeam ca ar fi vreo lege in vigoare de blocheaza scoaterea la concurs si din randul subofiterilor, pt. ca doar cu subofiteri ar putea sa ocupe toate functiile de ofiteri ramase libere.

Eu am fost destul de clar :
Citat: Soluţionarea solicitărilor de trecere a agenţilor / maiştrilor militari şi subofiţerilor în categoria ofiţerilor se face în limita posturilor rămase vacante, după încheierea activităţii de promovare a ofiţerilor în grade profesionale / militare superioare şi asigurarea locurilor pentru promoţia de ofiţeri ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, pentru care există alocaţiile bugetare necesare.
Sa se solutioneze o solicitare ...trebuie sa soliciti ..adica trebuie sa faci un raport . Daca sunt locuri vacante dupa activitatea de promovare ( in urma selectiilor care se desfasoara ) raman unele locuri bugetate pentru cei din Academie ...daca mai sunt locuri se scot la concurs pentru subofiteri cu studii superioare . Ordinea se respecta ...nu se amesteca etapele . Nu exista alta lege ...decat OMAI 300 din 21.06.2004 privind activitatea de management resurse umane .

"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-03-2013 09:11 PM de Covalciuc Bogdan.)
06-03-2013 09:03 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri... - Covalciuc Bogdan - 06-03-2013 09:03 PM

Săritură forum: