pompieri


Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 4 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri...
Autor Mesaj
Pompier_anonim Offline
Membru experimentat
***

Mesaje: 105
Alăturat: Aug 2010
Locatie:

Mesaj: #7
RE: Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri...
Ma bag si eu putin in discutie , admir colegii care doresc sa promoveze , desi ei eu am studiile necesare ,inginer, nu imi doresc asta pentru ca m-ar incurca , oricum revenind la problema .
Sunt cateva posturi chiar in momentul de fata scoase la concurs , ele pot fi vizionate pe http://www.igsu.ro in sectiunea resurse umane la aceste posturi pot participa si subofiteri si cred ca daca veti citi exact anunturile veti vedea acolo care ii treaba cu ele si cum se face trecerea si mai ales ce studii trebuie sa aveti . Sa nu traiti cu impresia ca vor mai fi posturi cum au fost in 2006/2007 scoase la concurs , cum nu vor mai fi angajari ca in acele vremuri , exact asa nu vor mai fi posturi la ofiter. Acum se scot in genere cate 1/2 posturi , si se scot pe ISUJ cu ocupare din sursa inspectoratului . E posibil ca in ISU voastre sa se fi facut sute de concursuri iar daca nu s-au ocupat , dupa un anumit timp se ocupa cu absolventi sau chiar se radiaza .
Si cum zicea un vorbitor mai sus , daca nu faci raport la inspectorul sef , nu cred ca viseaza el acasa noaptea ce doresti tu . Citeam o statistica inainte de reforma Igas , ca 80 % din IGSU au sau sunt in cursul de a avea studii superioare Smile
Spor la implinirea de vise
06-07-2013 09:59 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Posturi de ofiter ramase libere... promovare subofiteri... - Pompier_anonim - 06-07-2013 09:59 PM

Săritură forum: