pompieri


Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vesta de TRAINING pentru manevra HEIMLICH
Autor Mesaj
altomus Offline
Membru junior
**

Mesaje: 22
Alăturat: Jul 2015
Locatie:

Mesaj: #1
Video Vesta de TRAINING pentru manevra HEIMLICH
In sfarsit!
O metoda realista pentru invatarea apasarilor abdominale (manevra Heimlich). De ani de zile, instructorii s-au straduit sa arate stagiarilor prezenti la cursurile de prim ajutor “cum se poate face in realitate, dar mai greu…”
Raspunsul venit de la stagiari: “Nu suntem siguri daca executam corect manevra”…
Rezultatul: “Stagiarii pleaca de la cursul de prim ajutori nesiguri ca pot acorda primul ajutor in caz de sufocare”.
Raspunsul: Vesta de training pentru manevra Heimlich (The Actfast Anti-Choking Trainer – Vesta de training pentru Raspuns Rapid in cazul Sufocarii”)

Functionarea vestei: Este simplu, o persoana poarta vesta in timp ce alta persoana demonstreaza manevra. Daca manevra este efectuata corect, atunci un obiect va fi indepartat din vesta. Daca nu se efectueaza tehnica corecta, atunci obiectul nu va fi eliminat din vesta. Atunci cand manevra se efectueaza corect, nu exista riscul de ranire al stagiarilor si acestia parasesc clasa pe deplin increzatori ca pot efectua manevrele de prim ajutor in cazul sufocarii.

Tehnica Batai pe spate:
Vesta de training pentru Raspuns Rapid in cazul sufocarii este furnizata cu un pad incorporat pentru a permite exersarea batailor pe spate. Acest lucru permite studentilor sa exerseze tehnicile manevrei Heimlich conform cu normele AHA si ERC.
Alte abilitati:
Cu ajutorul vestei se poate practica acasa abilitatile de tratare a sufocarii. Poti exersa pe cont propriu la domiliciu prin utilizarea de mobilier, mese de lucru.
1. Vesta de training manevra Heimlich pentru Copii cu varsta intre 5 - 12 ani2.Vesta de training manevra Heimlich pentru AdultiFIRMA SC ANGELS SRL este distribuitorul oficial in Romania pentru Vesta de training manevra Heimlich (The Actfast Anti-Choking Trainer) Daca va intereseaza sa stiti mai multe ne puteti contacta la adresa de email : office@angelspsi.ro
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-09-2017 06:48 PM de Covalciuc Bogdan.)
06-09-2017 08:50 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator
********

Mesaje: 12,825
Alăturat: Aug 2010
Locatie:

Mesaj: #2
RE: VESTA DE TRAINING MANEVRA HEIMLICH
<p style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;"> <a title="View The Actfast Anti-Choking Trainer on Scribd" href="https://www.scribd.com/document/358181502/The-Actfast-Anti-Choking-Trainer#from_embed" style="text-decoration: underline;" >The Actfast Anti-Choking Trainer</a><iframe class="scribd_iframe_embed" src="https://www.scribd.com/embeds/358181502/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-ofge6vOFEPKhTqJwiXK1&show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="0.7080062794348508" scrolling="no" id="doc_55121" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-09-2017 06:43 PM de Covalciuc Bogdan.)
06-09-2017 06:42 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator
********

Mesaje: 12,825
Alăturat: Aug 2010
Locatie:

Mesaj: #3
RE: VESTA DE TRAINING MANEVRA HEIMLICH
Este simplu ....este distractiv ....și funcționează Big Grinaplause

[Imagine: 3_part_drawing.jpg]

LINK http://www.actfastmed.com/

"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
06-09-2017 06:47 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 


Săritură forum: