pompieri


Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Compania Municipală Protecție Civilă și Voluntariat București S.A.
Autor Mesaj
raoul Offline
Membru experimentat
***

Mesaje: 130
Alăturat: Apr 2011
Locatie:

Mesaj: #1
Compania Municipală Protecție Civilă și Voluntariat București S.A.
Compania Municipală Protecție Civilă și Voluntariat București S.A. este o societate specializată în protecție civilă și voluntariat, intervenție în caz de incendiu sau alte situații de urgență, cu o echipă formată din profesioniști în domeniu.

Prin logistica și resursa umană a companiei urmărim poziționarea acesteia ca important furnizor de servicii în Municipiul București. Un aspect esențial în atingerea acestui obiectiv îl reprezintă asigurarea unui nivel ridicat de pregătire în domeniu a angajaților noștri, prin perfecționare continuă.

În domeniul protecției civile intenționăm să implementăm campanii de informare și prevenire centrate pe cutremur, fenomene meteorologice periculoase și semnale de avertizare-alertare, venind în sprijinul instituțiilor abilitate în acest domeniu.

Publicul țintă este reprezentat de cetățenii Municipiului București și ne adresăm, în special, asociațiilor de proprietari și celor care au în grijă persoane instituționalizate (copii, bătrâni, persoane cu dizabilități), dar și salariaților din cadrul instituțiilor publice subordonate Primăriei Municipiului București, cu scopul de a cunoaște regulile și măsurile de protecție pentru riscurile menționate, dezvoltând simțul civic al cetățenilor Municipiului București.
De asemenea, urmărim să încurajăm și să dezvoltăm voluntariatul ca metodă recunoscută prin care cetățenii pot participa activ în viața comunității, permițându-le acestora să abordeze probleme legate de acțiuni umanitare, mediu, probleme sociale, implicându-i, totodată, în mod responsabil, din dorința de a avea cât mai mulți voluntari, fapt cuantificabil în numărul de vieți salvate.

Prin obiectivele stabilite ne dorim să oferim siguranță și încredere cetățenilor Municipiului București.
Link:
https://www.cmpcvb.ro
Organigrama:
https://docdro.id/ErAeVIC
ROF partea I:
https://docdro.id/ErAeVIC
ROF partea a-II-a:
https://docdro.id/ErAeVIC
ROF partea a-III-a:
https://docdro.id/EQihbRG
P.S.Din cate observ eu pare a fi un SPSU dar nu stiu unde sa il incadrez la subiect ca vad ca scrie si ceva de Bucuresti Holding.
Insa din cate stiu eu conform noului ordin MAI privind SVSU si SPSU nu este prevazut ca in Bucuresti sau sectoarele aferente sa poata fi infiintate SVSU.
Daca o sa cititi mai atent regulamentele aferente postate o sa observati si notiunea de binom.
Daca va fi mutat subiectul de aici vreau sa fiu anuntat prin mesaj privat ca sa stiu unde va ajunge.
fireman11
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 30-06-2019 06:32 PM de raoul.)
30-06-2019 06:31 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 


Săritură forum: