pompieri


Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 3 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Dunarea" al Judetului Braila
Autor Mesaj
HomefireNews Offline
Old firefighter Moderator
*******

Mesaje: 5,685
Alăturat: Nov 2010
Locatie:

Mesaj: #18
RE: I.S.U. "Dunarea" al Judetului Braila
Zile de foc pentru pompierii brăileni: cinci incendii în două zile

Citat:În ultimele trei zile, subunităţile de intervenţie ale inspectoratului au intervenit pentru limitarea şi lichidarea a cinci incendii. Pompierii au avut mult de lucru în această perioadă.

Iată filmul evenimentelor din zilele respective: în data de 24.03.2012:
- la ora 18.10, Detaşamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran situat pe DN 22B, Dig Brăila - Galaţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul. Au ars cca. 1,5 ha vegetaţie uscată şi stuf;
- la ora 22.10, Detaşamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în spatiul dintre două blocuri (rost de dilataţie), şos. Naţională Veche, din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost fumatul (rest de ţigară aprinsă aruncat neglijent). Au ars cca. 20 kg deşeuri hârtie şi carton.
- în data de 25.03.2012:
- la ora 17.50, Garda de intervenţie Ianca a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Viorel M. din satul Plopu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost foc lăsat nesupravegheat. Au ars aproximativ patru tone de lucernă.
- la ora 20.15, Garda de intervenţie Făurei a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran situat pe DJ 203 km 4 pe raza oraş Făurei. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul. A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de cca. 1500 mp.
- la ora 22.30, Detaşamentul 1 pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ion T., pe str. Sebeşului din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică. Au ars cca. 25 mp. asterială lemn acoperită cu tablă, bidoane din plastic, trei rame fereastră şi o prelată camion.
Nu s-au înregistrat victime.

SURSA : http://www.adevarul.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
28-03-2012 07:17 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Dunarea" al Judetului Braila - HomefireNews - 28-03-2012 07:17 AM

Săritură forum: