I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Versiune printabilă +- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info) +-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Subiect: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman (/showthread.php?tid=31) |
I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Doru - 26-08-2010 10:18 AM Sectiune dedicata prezentarii utilizatorilor din judetul Teleorman RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - firefighter.isuj - 05-11-2010 02:20 AM Salut, Dorule, interesant forum chiar nu ma asteptam ca cineva de la noi din judetul teleorman sa aiba forum despre pompieri. Eu la Det la Videle RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Doru - 05-11-2010 11:22 AM (05-11-2010 02:20 AM)firefighter.isuj Scris: Salut, Salut si bun venit pe forum. Multumesc pentru aprecieri, dar....de ce nu te asteptai de la cineva din judetul nostru? ![]() RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Vantu - 08-11-2010 03:43 PM Ceva cat se poate de interesant pentru judetul nostru http://www.licitatii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=7609&Itemid=7 RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Doru - 08-11-2010 05:48 PM (08-11-2010 03:43 PM)Vantu Scris: Ceva cat se poate de interesant pentru judetul nostru Bun asa ![]() Se pare ca vom primi cadouri de sarbatori. RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Vantu - 09-11-2010 02:01 PM Dureaza 90 de zile licitatia si apoi finalizarea nu se stie cat. Poate de Paste vom avea un cadou de la iepuras. RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Covalciuc Bogdan - 09-11-2010 02:02 PM Evrika ! se misca ! RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - paramy - 03-01-2011 01:01 AM Pentru îmbunătăţirea dotării cu tehnică şi echipamente specifice de intervenţie în situaţii de urgenţă, inspectoratul nostru este implicat, in calitate de beneficiar, in derularea a trei proiecte din fonduri europene, astfel: 1. Proiect privind achizitionarea de echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta , acordarea asistentei medicale de urgenta si primului ajutor calificat, având ca obiective: cresterea calitatii serviciilor pentru siguranta publica si de asistenta medicala in situatii de urgenta si dezastre majore; imbunatatirea capacitatii de raspuns in situatii de urgenta; intarirea colaborarii dintre judetele Regiunii Sud Muntenia (Arges, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Prahova si Teleorman). Partenerii implicaţi: Consiliile Judetene ale judetelor din Regiunea Sud Muntenia. Bugetul proiectului: 49.995.241,99 lei. 2. Proiect privind dotarea cu echipamente si sisteme de monitorizare si avertizare impotriva inundatiilor, având ca obiectiv imbunatatirea managementului in situatii de urgenta in regiunea transfrontaliera. Partenerii implicati: Consiliul Judetean Teleorman, Asociatia Municipalitatilor Fluviului Dunarea – „DUNAREA”, Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate – filiala Calarasi Romania. Bugetul proiectului: 5.597.898 EURO. 3. Proiect privind pregatirea populatiei in caz de dezastre naturale si dotarea unitatii cu aparatura de informatic, având ca obiectiv cresterea capacitatii de raspuns a populatiei in situatii de dezastre printr-o abordare transfrontaliera integrata. Partenerii implicati: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „A.D.Ghica” al Judetului Teleorman, Filiala de Cruce Rosie Teleorman, Primaria orasului Nikopole – Republica Bulgaria; Bugetul proiectului: 250.000 EURO. La această dată, proiectele se află în stadii diferite de implementare. RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Homefire News - 18-03-2011 01:54 PM Col.Costel Ghebaură, omul care stătea zi şi noapte la incendii ![]() Citat:Deşi ultimii ani din carieră a fost la conducerea inspectoratului judeţean pentru situaţii de urgenţă, şi-a dedicat peste 30 de ani din viaţă în slujba teleormănenilor.Sursa: http://www.adevarul.ro RE: I.S.U. "Alexandru Dimitrie Ghica" al Judetului Teleorman - Doru - 20-03-2011 10:05 AM (18-03-2011 01:54 PM)Firemanbugy Scris: Col.Costel Ghebaură, omul care stătea zi şi noapte la incendii Din partea mea, doar cuvinte de bine. P.S. pentru a nu se interpreta, va spun ca nu aveam relatii deosebite; poate uneori uita si cum ma numesc. |