Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava (/showthread.php?tid=32)

I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Doru - 26-08-2010 10:19 AM

Sectiune dedicata prezentarii utilizatorilor din judetul Suceava

[Imagine: download.jpg]

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Covalciuc Bogdan - 08-12-2010 10:16 AM

In vizita la pompierii suceveni !
Frumoas viitorul colgilor suceveni !

"Dacă nu gândeşti la viitor, nu poţi să-l ai."-John Galsworthy

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Covalciuc Bogdan - 29-12-2010 12:54 PM

Suceava: 10% din angajţii ISU spun „la revedere” carierei de pompier !?
Citat:„Vom proceda în aşa fel încât Inspcetoratul să nu-şi pairdă capacitatea de a îndeplini misiunile şi nici credibilitate pentru că misiunile nu se vor reduce cu siguranţă. ISU „Bucovina” deserveşte un judeţ mare unde riscurile sunt mari şi diverse”, a mai spus Ion Burlui. Potrivit oficilului, conducerea instituţiei va încerca să facă o analiză obiectivă în bază căreia cei 88 de pompieri vor fi daţi afară...."

LINK www.adevarul .ro

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Covalciuc Bogdan - 10-03-2011 08:12 AM

9 martie 2011 / Incendiu la un abator din Suceava

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - cipi - 11-03-2011 01:25 PM

http://www.pompierisv.ro/revista50.pdf
un aspect interesant pe care l-am trait" live" la paginile 6 -7

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - mosu1967 - 11-03-2011 02:13 PM

Mesaj sters(offtopic) si mutat in thread-ul destinat acelei discutii.
Coffeeman

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - ceausescu - 18-03-2011 11:36 AM

Oare cine era ala care a scapat toporul? Dodgy

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Covalciuc Bogdan - 01-04-2011 08:22 AM

Corala detaşamentului de Pompieri Suceava , formată din pompieri militari şi dirijată de preotul militar al instituţiei, Iacob Ovidiu

Frumos si emotionant ! aplause

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - ceausescu - 03-04-2011 02:33 PM

(11-03-2011 06:59 PM)Karin Scris:  Record-Pompierii au ajuns la un incendiu in cateva secunde
Citat:S-a intamplat ieri, la Salcea, unde pompierii au ajuns la un incendiu dupa ce solicitantul a terminat apelul la numarul de urgenta.
Record la ISU Suceava in ceea ce priveste timpul de raspuns la o solicitare. Pompierii au ajuns la locul unui incendiu dupa cateva secunde de la sesizarea pe 112. S-a intamplat ieri, la Salcea, unde pompierii au ajuns la un incendiu dupa ce solicitantul a terminat apelul la numarul de urgenta. Asta pentru ca pompierii se intorceau la ora respectiva cu 3 autospeciale de la incendiul de la Roscani si erau tocmai in localitatea Salcea.
La sosirea echipajelor, ardea o anexa in care se afla centrala termica, existand posibilitatea de propagare a focului la doua case de locuit, aflate in imediata apropiere.
Au ars in incendiu camera centralei termice, pe o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati, si bunuri depozitate in interior (obiecte de mobilier, un aragaz, un boiler, o drujba si altele).
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza jarului cazut din aparatul de incalzit.
Gratie interventiei rapide, pompierii au salvat doua locuinte.

sursa : http://www.informatiata.ro

Veneam de la alt incendiu... de la Roscani. De asta am ajuns repede nu de altceva. Orice s-ar intelege prin asta...

RE: I.S.U. "Bucovina" al Judetului Suceava - Covalciuc Bogdan - 03-04-2011 09:51 PM

Colegii suceveni fac munca voluntara la manastirea Zamca !

Filmarea este din vara anului 2010 !
Sursa : GI Suceava the best firefighters in Bucovina http://www.facebook.com/home.php?sk=group_174551632593259¬if_t=group_activity
Bravo ! ..de o mie de ori bravo ..si cinste lor ! aplause