Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița (/showthread.php?tid=51)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Pompierul somnoros - 22-02-2011 10:19 AM

Aveti cunostinta unde se vor desfasura cursurile pentru cei ce vor incadra ''noile"autospeciale S.M.U.R.D. distribuite unor subunitati?
Cu riscul de a ma repeta ,as dori ,daca cineva are cunostinta ,unde se vor tine cursurile pentru noii subof.incadrati pe autospecialele S.M.U.R.D.?

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Nimeni - 22-02-2011 10:31 AM

(22-02-2011 10:19 AM)pompierul Scris:  Aveti cunostinta unde se vor desfasura cursurile pentru cei ce vor incadra ''noile"autospeciale S.M.U.R.D. distribuite unor subunitati?
Cu riscul de a ma repeta ,as dori ,daca cineva are cunostinta ,unde se vor tine cursurile pentru noii subof.incadrati pe autospecialele S.M.U.R.D.?

Pai depinde , din ce judet esti ? Sunt centre zonale de instruire .

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Pompierul somnoros - 22-02-2011 10:42 AM

Dambovita.

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Coffeeman - 22-02-2011 11:20 AM

@pompierul: Sunt mai multe locuri din tara unde se pot desfasura aceste cursuri. Unele dintre acestea pot fi la : Bucuresti, Iasi, Targu Mures chiar si la Boldesti, probabil, daca va fi gata in timp util si la Pucioasa. S-ar putea sa fie o adresa sau ceva, trimisa de la IGSU cu locul unde se vor desfasura, in functie de zona.

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Pompierul somnoros - 22-02-2011 11:38 AM

Multumesc !

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Pompierul somnoros - 25-02-2011 11:45 AM

Exista anumite criterii de selectare a subof. care vor fac parte din echipajele ptr.pregatire S.M.U.R.D.?Intreb acest lucru pentru ca in unele subunitati numirea se face pe considerente de "antipatie "din partea G.I.S-ULUI.

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Coffeeman - 25-02-2011 11:49 AM

N-ar trebui sa fie si ar trebuie sa se faca printr-un fel de "cine vrea sa mearga" si apoi in functie de abateri disciplinare puse in balanta cu interesul dat dovada la pregatire si nu numai, cine cunoaste stie despre ce vorbesc!
N-ar trebui sa se faca pe recomandari in functie de antipatie si favoritisme!

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Covalciuc Bogdan - 25-02-2011 11:53 AM

(25-02-2011 11:45 AM)pompierul Scris:  Exista anumite criterii de selectare a subof. care vor fac parte din echipajele ptr.pregatire S.M.U.R.D.?Intreb acest lucru pentru ca in unele subunitati numirea se face pe considerente de "antipatie "din partea G.I.S-ULUI.
Adica cum ? daca esti antipatic GIS-ului ...te trimite la cursuri de pregatire SMURD ! green6 ...super ...fiti antipatici fratilor ca este de bine !
Sau este invers ...! bangnut
Doamne mare este gratina ta ...si multi au sarit gardul ! Huh

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Pompierul somnoros - 25-02-2011 11:57 AM

In ce priveste antipatia ,da,pentru a scapa de ei.Cum ramane cu criteriile?
Fiind gradina mare ,mai bine sari gardul ,pentru ca drumul pana la poarta este lung!
Am vazut mai tarziu raspunsul.

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Covalciuc Bogdan - 25-02-2011 12:10 PM

(25-02-2011 11:57 AM)pompierul Scris:  In ce priveste antipatia ,da,pentru a scapa de ei.Cum ramane cu criteriile?
Fiind gradina mare ,mai bine sari gardul ,pentru ca drumul pana la poarta este lung!
Vorbind serios ...nu exista criterii ...alegerea pe baza unor criterii este o idiotenie .... toti pompierii din Romania vor face cursurile de prim ajutor !..restul sunt prostii !...criterii ?!..toti pompierii trebuie sa fie capabili sa acorde primul ajutor ! ... pompierii prin definitie sunt salvatori !