Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Dobrogea" al Județului Constanța - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Dobrogea" al Județului Constanța (/showthread.php?tid=53)

I.S.U. "Dobrogea" al Județului Constanța - Doru - 26-08-2010 10:32 AM

Sectiune dedicata prezentarii utilizatorilor din judetul Constanta

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 22-09-2010 08:54 AM

Salutare dragi colegi ! Curaj forumul nu musca ! Pentru a putea constitui o comunitate e indispensabil sa ne cunoastem !...respectand regulile ..bineinteles !
Apropo ..vizitati si http://www.facebook.com/pompierii.romani

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Doru - 22-09-2010 09:28 AM

(22-09-2010 08:54 AM)Covalciuc Bogdan Scris:  Salutare dragi colegi ! Curaj forumul nu musca !

Poate pe altii ii musca Wink
Daca stii fostul forum "migrosoft" , inseamna ca stii si cate probleme se crease cu acel forum.

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 05-10-2010 11:32 AM

Pentru a putea constitui o comunitate e indispensabil sa ne cunoastem !
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pompierii.romani?ref=ts

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 05-11-2010 08:19 AM

Cum se face că ştim atât de puţin, deşi avem la dispoziţie atăt de multă informaţie?
"Pompierii Romani" pe facebook Link
Vrei să mergi împreună cu ceilalţi? Ori să mergi în frunte? Ori de unul singur?... Trebuie să ştii ce anume vrei, şi că vrei.
SMURD Constanta aici

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 19-11-2010 08:11 AM

Evrika! Se misca ...Cea mai incitantă frază care poate fi auzită in aceaste vremuri "netrebnice" :“Bătrânele” de la ISU “Dobrogea”, aproape de pensie !
Vezi aici Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est” pentru situaţii de urgenţă.

[Imagine: d934c4111208c1f5ec47608c21cf2289.jpg]

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 19-11-2010 09:32 PM

Am inceput sa lucram, Eugen Micu si Bogdan C., la pagina web SMURD Constanta...acesta este inceputul Click aici ... si continuam !

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Doru - 19-11-2010 11:44 PM

(19-11-2010 09:32 PM)Covalciuc Bogdan Scris:  Am inceput sa lucram, Eugen Micu si Bogdan C., la pagina web SMURD Constanta...acesta este inceputul Click aici ... si continuam !

Interesant. Bravo si succes cu el.
Hai sa punem un link(reclama) in coloana din dreapta.(sau baner)

P.S. se incarca cam greu. este cumva un host free?
daca da, este pacat sa il tineti pe un host free cand unul platit nu este deloc scump.

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Covalciuc Bogdan - 19-11-2010 11:54 PM

Acum experimentam .... deocamdata este free ...in doua saptamani mergem pe varianta platita !

RE: I.S.U. "Dobrogea" al Judetului Constanta - Doru - 19-11-2010 11:57 PM

(19-11-2010 11:54 PM)Covalciuc Bogdan Scris:  Acum experimentam .... deocamdata este free ...in doua saptamani mergem pe varianta platita !

Am adaugat in sectiunea parteneri, in dreapta, un link catre site-ul vostru.
Daca vreti baner(jpg, gif sau chiar flash) sa imi ziceti.