Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj (/showthread.php?tid=54)I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - Doru - 26-08-2010 10:33 AM

Sectiune dedicata prezentarii utilizatorilor din judetul Cluj


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - Covalciuc Bogdan - 13-11-2010 11:36 AM

O monografie interesanta si bine scrisa !
Monografia ISU ,,Avram Iancu” al judeţului Cluj
ISTORIA POMPIERILOR JUDEŢULUI CLUJ

istoric-isu-cj


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - HomefireNews - 25-04-2011 07:40 AM

fireman11 Colaborare între... pompieri şi copiii de la centrele de zi ale FRCCF .
Citat:Un reprezentant al ISU Cluj este, astăzi şi mîîine, invitatul copiilor de la două centre ale Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, pentru a le vorbi despre specificul activităţii de pompier.
FRCCF şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” al judeţului Cluj au conceput vor derula în comun un proiect prin care copiii din cele două centre de zi din Cluj-Napoca şi adolescenţii de la centrul de zi “Clujul are Suflet” vor afla cum să procedeze în caz de incendiu şi în caz de dezastre naturale. De asemeni, ei vor învăţa şi ce înseamnă să fii pompier chiar de la cei care practică această “meserie” zi de zi.
Activităţile în cadrul proiectului presupun vizite ale copiilor la Detaşamentul de Pompieri Cluj-Napoca (“Pompier pentru o zi”), concursuri cu tematică specifică, vizite ale pompierilor la centrele comunitare şi discuţii cu copiii pe teme specifice (“Ce facem în cazul dezastrelor naturale?”; “E incendiu – Ce să fac?”; “Cum să ajung pompier?”
aplause
Sursa : http://www.ziarulfaclia.ro


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - maf150 - 20-05-2011 01:37 PM

Stie cineva in jud. Cluj cum vor fi distribuite noile autospeciale care vor intra in dotarea isu anul acesta?


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - maf150 - 13-06-2011 02:17 PM

Incendiu pe strada Decebal in Cluj-Napoca.

Citat:Incendiu pe strada Decebal! O casa a luat foc langa sediul EON Gaz din Cluj-Napoca VIDEO si FOTO
Un incendiu a izbucnit in jurul orei 11.10, pe strada Decebal din Cluj-Napoca, in apropierea sediului EON Gaz. Pompierii s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale si o masina SMURD.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime. Echipele de pompieri actioneaza a aceasta ora pentru a stinge incendiul. Flacarile au izbucnit in jurul orei 11.10, iar focul a distrus deja acoperisul si s-au extins si la restul casei.
[Imagine: 2666ba1d5c671e014c6ab47f7982285b.JPG]
[Imagine: e6968492277d60bf584cb595ac817426.JPG]
[Imagine: e6c866db6796fab7817b7bc14526cb16.jpg]
SURSA :www.stiridecluj.ro
http://www.stiridecluj.ro/social/incendiu-pe-strada-decebal-o-casa-a-luat-foc-langa-sediul-eon-gaz-din-cluj-napoca-video-si-foto


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - maf150 - 16-07-2011 07:31 PM

"Incendiu spectaculos in satul Batin, langa Dej! Flacari de peste 10 metri.
Un incendiu de proportii a izbucnit, vineri seara, in satul Batin, langa Dej. Circa 50 de tone de fan s-au transformat in scrum, iar politistii banuiesc ca este vorba despre o mana criminala......"

http://www.stiridecluj.ro/social/incendiu-spectaculos-in-satul-batin-langa-dej-flacari-de-peste-10-metri-video-


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - pompier_talpas - 16-07-2011 10:44 PM

INCENDIU. O casă a ars în întregime, iar altele au fost afectate de flăcări
16.iulie 2011
Citat:O casă din Cluj-Napoca a ars, în această după-amiază, în totalitate, în urma unui incendiu, iar alte trei au fost afectate parţial de flăcări, focul fiind stins de către pompieri, care au intervenit cu trei autospeciale.
Puternicul incendiu a produs doar pagube materiale. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Brutarilor din Cluj-Napoca, extinzându-se la alte trei locuinţe din apropiere, informează Mediafax. Casa în care a izbucnit focul a fost distrusă în totalitate, iar celelalte trei au fost afectate parțial.
Potrivit martorilor, focul ar fi izbucnit din cauza unei locatare a casei arse în întregime, care a vrut să pună lemne în sobă, dar o parte dintre acestea au căzut pe jos, cu jar, şi au aprins locuinţa.
La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD, al cărei echipaj a acordat îngrijiri medicale locatarei casei, în vârstă de 68 de ani, care era în stare de şoc
.
sursa:www.adevarul.ro


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - Covalciuc Bogdan - 17-07-2011 09:19 AM

Incendiu pe strada Brutarilor in Cluj-Napoca.(video)


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - maf150 - 20-07-2011 05:32 PM

"Accident: O masina a intrat in autoutilitara pompierilor
In urma cu cateva minute, masina de pompieri aflata langa Teatrul National pentru a curate zona de copacii cazuti a fost lovita de un autoturism.

In urma impactului nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale. Soferul autoturismului nu a acordat prioritate autoutilitarei, care avea semnalele luminoase si sonore pornite."

SURSA: http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/accident-o-masina-a-intrat-in-autoutilitara-pompierilor-126586/


RE: I.S.U. "Avram Iancu" al Judetului Cluj - Covalciuc Bogdan - 20-07-2011 09:01 PM

Un parc întreg din Cluj, distrus de furtună. Copaci smulşi din rădăcini s-au prăbuşit peste maşini

[Imagine: 4.jpg]
Citat:Furtuna din această după-amiază a devastat municipiul. Parcul Operei arată, acum, ca după război. Zeci de copaci au fost rupţi de vântul puternic sau smulşi din rădăcini şi s-au prăbuşit peste maşinile parcate în spatele Teatrului Naţional.
Din fericire, furtuna puternică nu a făcut şi victime la Cluj. Angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au ajuns imediat la faţa locului, pentru a degaja zona. Autoturismele au fost scoase de sub copacii prăbuşiţi.
Aleile parcului sunt însă distruse, la fel şi locul de joacă destinat copiilor. Zeci de clujeni s-au strâns la intrarea în parc pentru a vedea cu ochii lor dezastrul. Incidente asemănătoare au fost semnalate şi în alte zone ale municipiului.

SURSA : http://www.adevarul.ro