Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Semenic" al Județului Caraș Severin - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Semenic" al Județului Caraș Severin (/showthread.php?tid=56)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

I.S.U. "Semenic" al Județului Caraș Severin - Doru - 26-08-2010 10:34 AM

Secțiune dedicată prezentării utilizatorilor din județul Caraș Severin

[Imagine: 253659500-250939353744498-814143864460978799-n.jpg]

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - madafakaru - 08-03-2011 07:02 PM

Salut stimati colegi,cam pustiu pe la noi prin Caras

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - zero cool - 08-03-2011 09:01 PM

Nu neaparat, va salut si eu cu mult respect , de la Sectia Oravita !!!

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - zero cool - 16-03-2011 09:22 PM

Prima interventie cu victime pe anul acesta !

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - Doru - 16-03-2011 11:51 PM

(16-03-2011 09:22 PM)zero cool Scris:  Prima interventie cu victime pe anul acesta !

De ce nu dai amanunte?

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - zero cool - 20-03-2011 12:14 AM

La 20 km de sectie, la 04 :20 dimineata, in localitatea Chiuchici , a ars o casa ! Locuia o batrana de 72 de ani, singura! A fost gasita intre cuptor si perete cazuta jos, cel ma probabil a murit din cauza fumului ! Daca este o modalitate de a atasa poze, va rog sa imi explicati cum !

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - Doru - 20-03-2011 09:55 AM

(20-03-2011 12:14 AM)zero cool Scris:  Daca este o modalitate de a atasa poze, va rog sa imi explicati cum !

Imagini de pe internet se adauga prin apasarea pictogramei "insereaza imagine"
[Imagine: toolbar.gif]

a zecea din imaginea de mai sus.

Pentru adaugarea din calcualtorul personal se foloseste functia "adaugare atasamente" (vezi in partea de jos a editorului).

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - zero cool - 22-03-2011 10:33 AM

Ce inseamna sa fi batran si singur, unde duce neputinta...

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - Coffeeman - 17-06-2011 10:05 AM

Pompierii au fost chemaţi să intervină la un depozit de furaje care ardea puternic. În interior, a fost găsit mort un bărbat care lucra ca zilier la fermă de câteva zile. Localnicii spun că acesta ar fi incendiat fânul, apoi s-ar fi sinucis.
În interiorul depozitului, a fost găsit mort un bărbat de 58 de ani. Om al străzii, acesta fusese luat din gara de la Timişoara şi dus la ferma din Măureni unde lucra de două zile.

Joi, înainte de izbucnirea focului, bărbatul a plecat de pe câmp, de la oi, ca să se schimbe.

"Am văzut focul, flacăra mare, şi am venit şi m-am uitat unde e el, unde este. Şi m-am uitat şi înăuntru în saivan şi o fost acolo, spânzurat", spune un localnic.

Medicii de pe ambulanţă spun că au găsit bărbatul fără prea multe arsuri, dar cu vânătăi.

Focul a fost stins cu greutate, în câteva ore. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi la faţa locului a fost solicitat şi un medic legist.

RE: I.S.U. "Semenic" al Judetului Caras Severin - Covalciuc Bogdan - 05-07-2011 06:45 AM

Un autoturism Alfa Romeo, incendiat intenţionat în curtea proprietarului !
4 iulie 2011
Citat:Pompierii au fost solicitaţi să intervină, azi-noapte, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în localitatea Burila Mică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Alfa Romeo, ce se afla parcat în curtea proprietarului.
La sosirea gărzii de intervenţie, întregul autoturism era cuprins de flăcări, acesta fiind distrus în totalitate.
Potrivit ISU “Drobeta”, “cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, de către o persoană necunoscută”.

[Imagine: 4.jpg]
SURSA :www.adevarul.ro