Forum Pompieri Militari si Civili
I.S.U. "Constantin Ene" al Județului Bacău - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Comunitate pompieri (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Servicii profesioniste pentru situații de urgență (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Subiect: I.S.U. "Constantin Ene" al Județului Bacău (/showthread.php?tid=63)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


I.S.U. "Constantin Ene" al Județului Bacău - Doru - 26-08-2010 10:38 AM

Sectiune dedicata prezentarii utilizatorilor din judetul Bacau


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Covalciuc Bogdan - 08-10-2010 12:48 PM

SMURD Bacau - 1 an de activitate !
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=160086640687893


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Nimeni - 25-01-2011 09:31 PM

ISUJ Bacau Nr.1

http://www.contrasens.com/2010/09/11/pompierii-bacauani-primul-loc-pe-tara.html


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Nimeni - 25-03-2011 08:52 PM

Mănăstire cuprinsă de foc
25-03-2011


Citat:Incendiu la o mănăstire din Comăneşti. Vântul le-a creat probleme pompierilor, chemaţi să stingă flăcările ce au izbucnit în chiliile călugărilor de la Mănăstirea Sfântul Andrei. Focul s-a extins şi la şcoala din apropiere.

Incendiul a izbucnit la puţin timp după ora 02.00 noaptea, la acoperişul chiliilor în care locuiesc călugării de la Mănăstirea Sfântul Andrei din Comăneşti. Focul a cuprins 150 de metri pătraţi din chilii şi peste 200 de metri din acoperişul unei şcoli din apropiere. Pompierii spun că vântul a fost cel mai mare duşman.

În momentul producerii incendiului, în mănăstire se aflau 5 călugări, care au reuşit să se salveze din faţa focului. Din şcoală au fost scoase materialele didactice, cataloagele şi calculatorul. Autorităţile locale au hotărât ca elevii şi preşcolarii de la Şcoala cu clasele I-IV Podei să desfăşoare cursurile la Şcoala generală nr. 1 Comăneşti, până la remedierea avariilor produse de incendiu. Clădirile afectate nu sunt clasificate ca monumente istorice.

În urma incendiului au ars etajul, mansarda şi acoperişul chiliilor, pe o suprafaţă de circa 150 de metri pătraţi, mobilierul din interiorul tuturor încăperilor şi acoperişul şcolii, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.
Sursa :1 TV Bacau
http://www.1tvbacau.ro/video/M%C4%83n%C4%83stire-cuprins%C4%83-de-foc--v3470.html


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Nimeni - 22-04-2011 11:01 AM

Cadouri pentru copiii de la Centrul Daniel
21 Aprilie, 2011
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a jucat ieri rolul iepurasului de Pasti. 40 de copii din Centrul de Recuperare Neuromotorie “Daniel” din municipiul Bacau le-au facut o vizita pompierilor bacauani, intilnire “aranjata” de iepuras. Copiii au primit cadouri care au constat in produse traditionale specifice sarbatorilor de Pasti. “Valoarea cadourilor oferite a fost de aproximativ 1.800 lei, suma adunata prin contributia pompierilor si din fondurile Asociatiei «Pompierii bacauani». Cu aceasta ocazie, cei 40 de prichindei au vazut tehnica de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau si au asistat la citeva exercitii demonstrative ale salvatorilor”, a precizat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice in cadrul ISU Bacau. (Ramona IONESCU)
Sursa: Ziarul de Bacau
http://portal.radioiasi.ro/cadouri-pentru-copiii-de-la-centrul-daniel-a75705.html


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Nimeni - 23-04-2011 08:13 AM

Sursa:REALITATEA.TV
Citat:Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la un centru de materiale de construcţii din Bacău. Aaproape 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările.
Potrivit primelor informatii, incendiul a izbucnit la un depozit de materiale de constructii. La fata locului sunt 7 autospeciale ISU Bacau. Reprezentantii SMURD veniti la fata locului au precizat ca nu exista victime.

Focul a izbucnit intr-o hala de 800 de metri patrati, plina cu materiale de constructii, produse de menaj si produse chimice, dar si cu marfa mai multor comercianti.

Incendiul a fost stins in jurul orei 23.00, insa la fata locului au ramas echipajele de pompieri.

Sursa:

RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - steelfirefighter - 23-04-2011 09:18 PM

Mare incendiu , bine ca ati facut fata , bravo voua .............dar aveti un pustator de cuvant tare .....sa faca diferenta intre o linie de furtun si o linie de apa ............


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Covalciuc Bogdan - 24-06-2011 11:13 AM

Incendiu la Casa de Cultură
22 iunie 2011
Citat:Focul s-a iscat în această dimineață, cu puțin timp înainte de ora 7.00, în clubul situat la subsolul Casei de Cultură „Vasile Alecsandri" din Bacău.
Fumul gros i-a alertat pe trecătorii care au sunat la 112. În scurt timp la fața locului au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bacău și un echipaj SMURD.
Pompierii au reușit să lichideze incendiului în timp scurt, iar flăcările nu s-au extins și la celelalte încăperi.
„Focul a pornit din club. Au ars două frigidere și s-a degradat și partea de mobilier. Vom vedea ulterior care sunt pagubele totale și vom stabili și de la ce a pornit incendiul", a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău.
În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.
SURSA :www.adevarul.ro
[Imagine: 4.jpg]
[Imagine: 4.jpg]


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - Covalciuc Bogdan - 22-07-2011 06:01 PM

Incendiu în comuna Ungureni
20 Iulie 2011

Citat:Miercuri, 20 iulie., la ora 22.13, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină în localitatea Ungureni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la plante furajere depozitate pe în curtea lui S. G., de 67 de ani. La sosirea la faţa locului, incendiul a fost găsit lichidat de personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ungureni. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea unor echipamente de iluminat defecte, neizolate sau amplasate necorespunzător, au ars aproximativ 200 kg plante furajere.

Citat:Miercuri, 20 iulie., la ora 21.06, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacăua fost solicitat să intervină în municipiul Bacău, strada Milcov, pentru deblocarea uşii de acces în apartamentul lui M. I.,de 63 ani.
Accesul în locuinţă s-a realizat prin forţarea uşii, proprietarul fiind găsit în holul apartamentului. Persoana a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.


Citat:Miercuri, 20 iulie, la ora 21.49, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în Halta Borzeşti, pentru îndepărtarea unui copac căzut peste liniile electrice de cale ferată. La acţiunile de intervenţie au participat un ofiţer şi şapte subofiţeri, cu două autospeciale de intervenţie, în cooperare cu echipele de intervenţie din cadrul Secţiei Electrificare C.F.R. Adjud. Operaţiunea de degajare a copacului căzut a fost finalizată la ora 23.45. Circulaţia feroviară a fost afectată, două trenuri de călători fiind oprite în Halta Borzeşti: la ora 23.24, Rapidul 941 Mangalia – Satu Mare, cu aproximativ 350 călători, iar la ora 23.42, Personalul 5133 Mărăşeşti – Comăneşti, cu 4 călători. Circulaţia ambelor trenuri a fost reluată la ora 00.50.
SURSA : http://www.observatordebacau.ro


RE: I.S.U. "Constantin Ene" al Judetului Bacau - maf150 - 12-08-2011 11:23 PM

Citat:O maşină a explodat din senin în centrul Bacăului. VIDEO
Un autoturism marca Ford a luat foc în trafic, în centrul oraşului Bacău, femeia de la volan reuşind în ultima clipă să se salveze. Autoturismul a fost cuprins rapid de flăcări, timp în care mulţimea se refugiase în scările de bloc, de teama unei explozii. Din păcate pentru proprietara maşinii, pompierii, care au ajuns destul de repede la faţa locului, nu au reuşit să salveze mai nimic din autoturism. Din câte se pare incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

SURSA:http://www.gandul.info/news/o-masina-a-explodat-din-senin-in-centrul-bacaului-video-8609139

Acelasi eveniment alta sursa: http://www.bzi.ro/o-masina-a-explodat-in-bacau-video-233827