Forum Pompieri Militari si Civili
Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Versiune printabilă

+- Forum Pompieri Militari si Civili (https://forum.pompierii.info)
+-- Forum: Informații de specialitate pentru pompieri (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Acces în profesia de pompier (/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Subiect: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. (/showthread.php?tid=81)Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Coffeeman - 02-09-2010 06:09 PM

[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcQBoXDJNPRiIdOEM1mWlue...pDJBReGIwI]
Pentru ca in cadrul acestei sectiuni se vorbeste sau se va vorbi despre accesul in profesia noastra, am decis sa deschid drumul celor care vor avea de gand sa ne urmezeSmile.
Dupa cum spune si titlul thread-ului, prima treapta, din punctul meu de vedere, o reprezinta SPZ, cum ii spunem noi, fostii absolventi. Scoala de pompieri si protectie civila "Pavel Zaganescu" Boldesti, are o istorie in ceea ce priveste pregatirea de subofiteri de pompieri. Infiintata in anul 1986, prin O.M.I nr I/05407, pentru a raspunde cererii Corpului Pompierilor Militari: o retea de pregatire a personalului dupa nevoile proprii.
Asta ca o mica informare despre istoricul scolii. Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul scolii si anume http://www.scoaladepompieri.ro .
Detalii despre admitere ( conditii de admitere, probele de concurs) puteti afla de pe site-ul IGSU (http://www.igsu.ro), de pe site-urile fiecarui ISUj, de pe site-ul scolii, de la sediul scolii si de la sediul fiecarui inspectorat judetean pentru situatii de urgenta.
In afara de asta, ca absolvent al acestei scoli va stau la dispozitie cu informatii, atat cat stiu si cat imi sta in putere sa va spun.
Contact: verificati profilul.


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Doru - 02-09-2010 06:58 PM

(02-09-2010 06:09 PM)Coffeeman Scris:  Pentru ca in cadrul acestei sectiuni se vorbeste sau se va vorbi despre accesul in profesia noastra, am decis sa deschid drumul celor care vor avea de gand sa ne urmezeSmile.

Foarte bine ai procedat @Coffeeman. Avem nevoie de astfel de subiecte.
De fapt, avem nevoie de multe subiecte Smile
Multumim.


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Coffeeman - 24-09-2010 10:30 PM

Anul acesta, cel mai probabil din cauza crizei financiare si nu numai, a fost o concurenta destul de mare pentru SPZ. In jur de 940 de candidati, bineinteles ca la celelalte scoli ( ma refer la politie) au fost cel putin 12000.


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Vantu - 30-09-2010 12:53 PM

La ce salarii sunt in sistem chiar nu stiu dece se inghesuie atata lume sa intre in MAI


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Coffeeman - 06-10-2010 08:05 PM

Vântule, mulți se ”înghesuie” pentru un loc de muncă care le permite cât de cât să-și cumpere o pâine cinstită. Ăsta este punctul meu de vedere. Oricum, momentan cei cu școală sunt mai siguri pe locul lor de muncă, chiar dacă sunt ținuți legați de MAI și/sau IGSU pentru o bună perioadă de timp, măcar au unde să se ducă la serviciu.


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Vantu - 07-10-2010 03:12 PM

Nu am facut scoala militara dar din povestirile celor care au facut o nu as face niciodata pasul acesta, as alege altceva din care se castiga mai bine.Pentru 1300 de lei nu as face doi ani de scoala militara.


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - AlexStiffler - 09-10-2010 01:56 PM

Mie unul dupa 1 an de scoala militara mi se pare ca fiind benefica. am fost in stagiul de practica si am ramas surprins despre cunostintele colegiilor de acolo.Erau mai mult decat slabi pregatiti. Intradevar este cam urata viata pe acolo dar pentru a fi un bun profesionist ai nevoie de ea. Sper sa fiu de aceiasi parere si dupa anul acesta !


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Vantu - 11-10-2010 02:25 PM

Cand vei ajunge sa lucrezi cu adevart in sistem ai sa iti dai seama cu adevarat cat de bun este(aia pilosi sunt pusi pe masini care merg la intervantie 1-2 ori pe an si tot ei au salarii de merit, primesc invoiri si parasiri de garnizoana la orice ora, un coleg de facultate merge la examene tu nu poti pentru ca nu ai trecut pe la sefu si multe alte chestii care te dezgusta)


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - Coffeeman - 16-10-2010 09:29 AM

@Stiffler: Când spui colegi la ce te referi? foști colegi de școală sau colegi pompieri?


RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti. - AlexStiffler - 16-10-2010 12:16 PM

Ma refer la colegi pompieri . Imi cer scuze ca nu pot posta mai repde dar am acces la internet doar in week-end cand vin acasa ... In stagiu am avut surprinderea ca un subofiter la cererea comandantului de detasament sa aduca amestecatorul de linie sa vina cu alte vreo 3 accesorii diferite total . Facand abstractie de asta nu cred ca este posibil sa intre apa in distribuitor pe iesirea tip B .Asadar parerea mea despre unii incadrati din sursa externa este una foarte proasta !