Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 4 voturi - 4.5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NO COMMENT
Autor Mesaj
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Given 20295 thank(s) in 8208 post(s)

RE: NO COMMENT
(30-07-2015 08:39 AM)HomefireNews Scris:  ISU Constanta se "afirma" negativ si rusinos...din nou de de Ziua Imnului!

Nu știu cum să comentez . Să spun ceva ? Să zîmbesc ? Mai bine nocomment . Tăcerea ..spune tot . Undecided

"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 31-07-2015 07:02 AM de Covalciuc Bogdan.)
31-07-2015 07:00 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator

Va rog sa va uitati la filmare ...eu sunt siderat Sad NO COMMENT

Situaţie tragi-comică la Cluj. Sad

Citat:O situaţie pe cât de comică pe atât de gravă a avut loc în judeţul Cluj, în Dej, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii care au intervenit aici au rămas fără apă şi au ajuns cu greu la hidranţii aflaţi la câţiva zeci de metri, însă în ajutorul lor a venit un localnic.

Ignorând faptul că pompierii n-au reuşit să stingă flăcările cu ajutorul furtnurilor şi a autospecialelor din dotare, omul a sărit în ajutor cu un furtun de grădină cu care a încercat să „stăpânească” incendiul. Potrivit dejeanul.ro, incendiul a luat proporţii după ce pompierii au rămas fără apă, iar ISU a reacţionat tardiv la situaţia din teren.

"Audacia Et Devotio"
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-12-2015 05:15 AM de Covalciuc Bogdan.)
10-12-2015 05:13 AM
 Thanks given by: Baloo
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator

De ce facem ceea ce facem? Deoarece munca pompierilor militari ESTE GRATIS ! NO COMMENT.

Citat:Un echipaj de pompieri din Botoşani s-a chinuit câteva ore bune să scoată o maşină de la salubrizare dintr-o groapă

Nu zice hop până nu sari gardul! Sau până nu scoţi maşina de la salubrizare din groapă. E lecţia pe care a învăţat-o un echipaj de pompieri din Botoşani. Salvatorii s-au chinuit aproape toată ziua. După ce au reuşit să scoată maşina din gropile apărute din senin aceasta a rămas din nou înţepenită. În alte gropi.

Aceeaşi maşină, aceeaşi stradă, două gropi diferite. În care roţile din spate ale maşinii de salubrizare au căzut şi au rămas blocate. Chemaţi în ajutor, pompierii au încercat întâi o improvizaţie. Dar când au văzut că nu izbândesc, au chemat în ajutor o macara. Dar când toată lumea a zis hop până să sară gardul. Maşina a reuşit să înainteze doar câteva sute de metri, până să se blocheze din nou.

De vină pentru o situaţia ar fi fost o ţeavă care s-a spart. Apa s-a infiltrat în drumul pietruit, şi, sub greutatea roţilor camionului, ar fi cedat

VIDEO : http://observator.tv/social/un-echipaj-d...68926.html

"Audacia Et Devotio"
11-12-2015 07:36 AM
 Thanks given by: Baloo
Covalciuc Bogdan Offline
Administrator

Din ciclul ....”De ce facem ceea ce facem?”

Citat:Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitati sa scoata cadavrul unei persoane de sub daramaturile dintr-o casa nationalizata din municipiul Constanta, pe strada Decebal, la nr. 33. Se pare ca victima si-a pierdut viata in urma cu ceva timp, cadavrul fiind in stare avansata de putrefactie. Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, victima este o femeie de aproximativ 70 de ani, a carei identitate inca nu a fost stabilita. Cel mai probabil aceasta a decedat dupa ce plafonul camerei in care se adapostea s-a prabusit peste ea. La prima vedere se pare ca decesul a survenit in urma cu aproximativ 5-6 luni.
Potrivit reprezentanților Primăriei Constanta, casa nu face parte din patrimoniul RAEDPP, fiind vorba de o proprietate privată.

[Imagine: constanta-o-persoana-a-murit-dupa-ce-o-c...s-a-pr.jpg]

[Imagine: IMG-20161119-WA0007.jpg]

Punct de vedere ... Unde este situatia de urgentă ?

Definitie :
Citat:Situatia de urgenta - eveniment exceptional, cu caracter nonmilitar, care, prin amploare si intensitate, ameninta viata si sanatatea populatiei, mediul inconjurator, valorile materiale si culturale importante, iar pentru restabilirea starii de normalitate sunt necesare adoptarea de masuri si actiuni urgente, alocarea de resurse suplimentare si managementul unitar al fortelor si mijloacelor implicate;

Citat:Art.1 - Serviciile de urgenţă profesioniste, constituite ca servicii publice deconcentrate în subordinea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, se înfiinţează în judeţe şi în municipiul Bucureşti, în scopul managementului situaţiilor de urgenţă pe tipurile de risc din competenţă.”

Citat:Un pompier face parte dintr-un corp special organizat, militar sau civil, instruit să intervină în caz de incendiu cu utilaje și autospeciale de intervenție pentru stingerea acestuia. Pompierii intervin pentru a da ajutor în caz de urgență: incendii, accidente, inundații, cutremur sau alte situații de urgență, având ca atribuții evitarea sau reducerea efectului negativ asupra persoanelor, animalelor și bunurilor, precum și organizarea acțiunilor de salvare a acestora. Misiunea lor principală este de a proteja oamenii, bunurile și mediul.

NO COMMENT nocomment

"Audacia Et Devotio"
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-07-2019 08:35 AM de Homefire News.)
19-11-2016 02:14 PM
 Thanks given by: JJAACCKK , Homefire News , ciprian ripan
Coffeeman Offline
Enforcer

Given 867 thank(s) in 248 post(s)

Cam acolo unde e si SU cand suna cei de pe ambulanta sa ii ajuti sa care/coboare o persoana. De obicei un supraponderal de 40Kg ud. Sau tot acolo unde e si SU atunci cand te duci sa le cari mortul putrezit in locul celor de la IML...ca asa sunt sefii.

CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra

19-11-2016 04:55 PM
 Thanks given by: Covalciuc Bogdan , JJAACCKK , Homefire News , ciprian ripan , danutz
Postează răspuns 

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Dobrogea" al Jude...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Ieri 09:47 AM
» Mesaje: 1166
» Vizualizări: 1645060
Istoria pompierilor din M...
Ultimul mesaj a fost postat de: Aggressive Firefighter
Ieri 07:17 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 10569