Evaluarea subiectului:
- 10 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8126 thank(s) in 3686 post(s)
|
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Capcanele oraşului Focşani: o bucată de tablă desprinsă înlăturată de pompieri
Citat:Ieri, caţiva pompieri se căţărau pe unul din blocurile de vis-a -vis de Casa de Cultură a Sindicatelor după ce un cetăţean a sunat să anunţe un pericol iminent pentru trecători. O parte din acoperişul de tabă se desprinsese şi ameninţa să reteze capul vreunui cetăţean. Şi cum din senin se iscase o rafală puternică de vant tabla de pe acest bloc mai să se desprindă. La faţa locului au ajuns pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi au izolat zona, rugandu-i pe trecători să ocolească perimetrul expus. “Am fost sunaţi prin apelul de urgenţă 112 că de pe acoperişul unui bloc din Focşani stă să cadă o tablă. Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj care a intervenit pentru înlăturarea pericolului. Exista riscul de a face victime”, ne-a spus lt. Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea. Mai tot oraşul pare un teatru de operaţii militare, tranşeele se întind pe kilometri. Aveţi grijă pe unde mergeţi şi asiguraţi-vă noaptea că aveţi o lanternă pentru a nu cădea într-o “capcană”, nu de alta dar ar putea fi fatală. În plus, de aseară a început să bată puternic vantul, aşa că fiţi cu ochii în patru.
SURSA : http://www.ziaruldevrancea.ro
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-11-2013 06:44 AM de Homefire News.)
|
|
07-11-2013 06:42 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - Homefire News - 07-11-2013 06:42 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|