Evaluarea subiectului:
- 6 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Barbu Catargiu" al Județului Ialomița
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)
|
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita
ISU Ialomița își caută un nou șef
Colonelul Adrian Popa s-a pensionat
Citat:La doar un an și jumătate după ce a preluat frîiele Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița, colonelul Adrian Popa predă ștafeta de conducător colonelului Dan Ciompec. Invocînd motive familiale, col. Popa s-a pensionat în urmă cu o săptămînă. Noua conducere a instituției va asigura funcția de comandă interimar, timp de 6 luni.
Militar timp de 26 de ani
Colonelul Adrian Popa a fost detașat să conducă ISU Ialomița din 17 decembrie 2015. Înainte de a ajunge în județul nostru, el a deținut funcția de prim adjunct al ISU «Dealu Spirii» din București. Într-un interviu anterior acordat ziarului nostru, acesta a vorbit despre pasiunile sale legate de tenisul de cîmp și rugby, precum și despre faptul că urăște fotbalul și pescuitul. A îmbrăcat haina militară în urmă cu 26 de ani, imediat după ce a absolvit Școala Militară de Ofițeri, specializarea Pompieri, din Băneasa. Vestea pensionării sale a fost destul de surprinzătoare, în condițiile în care a trecut doar un an și jumătate de la preluarea funcției de inspector-șef al ISU Ialomița. În ciuda tuturor zvonurilor legate de decizia sa de a ieși la pensie, colonelul Adrian Popa susține faptul că a luat această hotărîre pentru a fi cît mai aproape de familia sa. «Am luat această decizie pentru a-mi petrece cît mai mult timp cu familia. Nu este nimic senzațional sau ieșit din comun în legătură cu asta...» ne-a declarat colonelul Adrian Popa.
Un personaj controversat
Plecarea colonelului Popa de la comanda ISU Ialomița într-un timp atît de scurt a lăsat loc la numeroase interpretări. Opinia publică a sesizat faptul că decizia pensionării sale ar avea legătură cu dosarul instrumentat de DNA privind tragedia petrecută în clubul Colectiv, din București. Reamintim faptul că, în noiembrie 2015, în urma unor declarații oferite în exclusivitate ziarului nostru, colonelul Adrian Popa a mărturisit că are calitate procesuală în dosarul deschis de DNA în urma tragediei petrecută la București. «Am fost la DNA în calitate de martor, în legătură cu ancheta privind incendiul de la Clubul Colectiv. Eu am fost șeful Structurilor Operative din cadrul ISU București. Tot ce pot să vă spun este că sînt un om onest și cinstit care nu a luat niciodată vreun ban!» preciza col. Popa anul trecut. Revenind în prezent, acesta dezminte toate zvonurile cu privire la faptul că ancheta DNA l-ar fi forțat să iasă la pensie. «Nu mai am nicio problemă cu cei de la DNA. Am fost o singură dată la audieri, acum mi-au schimbat rolul în proces. Sînt unul dintre experții care-i ajută să soluționeze cauza... Repet, așa cum v-am spus-o de fiecare dată, eu sînt un om cinstit și nu-mi trebuie nimic de la nimeni!» a declarat colonelul Adrian Popa. În ceea ce privește funcția de comandă pe care a lăsat-o vacantă, aceasta va fi asigurată interimar de colonelul Dan Ciompec, pe o perioadă de 6 luni.
SURSa : http://www.independentonline.ro/
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
05-08-2016 05:43 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita - Homefire News - 05-08-2016 05:43 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|