Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 6 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Mihai Viteazul" al Judetului Covasna
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 7902 thank(s) in 3626 post(s)

RE: I.S.U. "Mihai Viteazul" al Judetului Covasna
Intervenţii ale pompierilor covăsneni

Citat:În perioada sărbătorilor pascale, pompierii covăsneni au fost solicitaţi să intervină la următoarele evenimente:

Vineri, la ora 9, ISU Covasna a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat în parcarea unui supermarket din municipiul Sfântu Gheorghe.

Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

În jurul orei 19:20, acelaşi echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină pe strada Jozsef Attila din Sf. Gheorghe pentru stingerea unui incendiu produs la un alt autoturism.

În urma intervenţiei prompte a pompierilor, autoturismele au fost parţial afectate, în ambele cazuri cauza probabilă de incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric.

Tot în cursul zilei de vineri, Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului a fost solicitat să intervină la două incendii de vegetaţie uscată produse în localităţile Lădăuţi şi Barcani. În urma celor două incendii, în localitatea Barcani au ars 2 ha de vegetaţie uscată, iar în localitatea Lădăuţi 0,4 ha.

Seria evenimentelor a continuat duminică dimineaţă când, în jurul orei 7, două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Secuiesc au intervenit pe strada Bem Jozsef din Tg. Secuiesc pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu ce se manifesta la acoperişul unei anexe.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă o scânteie electrică provenită de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars acoperişul anexei din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de circa 120 mp şi 500 kg de fân.

Luni, un echipaj din cadrul Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului a fost solicitat de către colegii de la ISU Braşov să intervină în localitatea Acriş, comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, la un incendiu produs la o casă de locuit.

În urma incendiului au ars casa de locuit din lemn pe o suprafaţă de circa 30 de mp şi elemente de mobilier.

Cauza probabilă de incendiu o reprezintă efectul termic provenit de la un burlan de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
SURSA : http://www.covasnamedia.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
18-04-2012 07:25 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. - ozi - 18-07-2011, 01:34 PM
RE: I.S.U. "Mihai Viteazul" al Judetului Covasna - Homefire News - 18-04-2012 07:25 AM
RE: I.S.U. "Mihai Viteazul" Covasna - Doru - 05-09-2010, 11:22 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Baseball
Ultimul mesaj a fost postat de: Covalciuc Bogdan
Ieri 03:37 PM
» Mesaje: 0
» Vizualizări: 3
Inchirieri auto aeroport
Ultimul mesaj a fost postat de: paraschivrazvan25
Ieri 02:56 PM
» Mesaje: 3
» Vizualizări: 3284