Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 15 voturi - 4.8 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Constanța
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8017 thank(s) in 3650 post(s)

RE: Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Constanța
Accident grav între un microbuz și un TIR, pe Autostrada A4,sensul către Ovidiu, dinspre Agigea, în apropierea podului de pe DN 39E, spre comuna Cumpăna.

[Imagine: accident-rutier-a4-1.jpg]
Citat:Un accident rutier a avut loc luni, 19 august a.c., în jurul orei 15.00, pe Autostrada A4, sensul către Ovidiu, dinspre Agigea, în apropierea podului de pe DN 39E, spre comuna Cumpăna.
Conform primelor informații, coliziunea s-a produs între un microbuz și un autotren. Reprezentanții ISU Dobrogea au transmis că a fost activat Planul Roșu de intervenție. Este posibil să fie înregistrate mai multe victime.
La fața locului au intervenit șapte echipaje de ambulanță: SAJ B2, SAJ C2, precumși SMURD B. La fața locului au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, 6 ambulanțe SAJ și 1 elicopter SMURD.
[Imagine: accident-rutier-a4-12.jpg]
Centrul INFOTRAFIC informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța, județul Constanța, a avut loc un accident rutier produs între un microbuz și un autotren. Potrivit primelor date, 14 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate.
Traficul rutier este oprit total pe sensul către Ovidiu. Forțe MAI se deplasează spre locul accidentului.
[Imagine: accident-rutier-a4-3.jpg]
ora 15.48: Total 12 victime conștiente (11 se aflau în microbuz și un șofer TIR) preluate Și transportate la spital. decolează și elicopterul smurd cu pacienta de sex feminin, intubatĂ, stabilă hemodinamic.
[Imagine: accident-rutier-a4-4.jpg]
ora 16.04: La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la un accident rutier pe A4. Din primele cercetări, în accidentul rutier au fost implicate un autocamion și un microbuz, pe sensul de mers spre București. În urma impactului, mai multe persoane au suferit vătămări corporale. Polițiștii rutieri se află la fața locului pentru cercetări.
[Imagine: accident-rutier-a4-5.jpg]
Comunicatul transmis de IGSU
În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile la o diferență de nivel de aproximativ 4 m.
Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța.
La fața locului au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, 6 ambulanțe SAJ și 1 elicopter SMURD.
[Imagine: accident-rutier-a4-6.jpg]
știrea inițială
Planul Roșu de intervenție a fost activat în județul Constanța în urma unui accident între un microbuz și un TIR, conform primelor informații transmite de pompieri.
Accidentul a avut loc pe podul de la Cumpăna și este posibil să existe victime, au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.
Până în acest moment au fost identificate 11 victime. Intervine și elicopterul SMURD, care a preluat o persoană în stare gravă, intubată.
[Imagine: accident-rutier-a4-7.jpg]

[Imagine: accident-rutier-a4-8.jpg]

[Imagine: accident-rutier-a4-8-1.jpg]

[Imagine: accident-rutier-a4-9.jpg]

[Imagine: accident-rutier-elicopter-smurd.jpg]
SURSA info : https://focuspress.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
19-08-2024 08:08 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Thanks given by: Baloo , Covalciuc Bogdan
{myadvertisements[zone_3]}
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8017 thank(s) in 3650 post(s)

RE: Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Constanța
Accident rutier pe A2, între Constanța și Medgidia. Victima, o femeie însărcinată

[Imagine: accid-a2-gravida-4.jpg]

[Imagine: accid-a2-gravida-5.jpg]

Citat:Pe 12 octombrie 2024, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost sesizați, prin apel la numărul 112, despre ce a producerea unui accident rutier pe autostrada A2, între Medgidia și Constanța.
Potrivit ISU Dobrogea, incidentul a avut loc între două autoturisme pe autostrada A2, la km 203, pe sensul de mers către Constanța.
La locul evenimentului intervine Detașamentul Medgidia cu un ASAS și un SMURD B2.
Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, una din victime este o femeie însărcinată, care a suferit un atac de panică. Femeia este transportată la spital.
În accident au fost implicate două autoturisme, unul marca Hyundai, celălalt Volkswagen Golf.
Conform ultimelor informații ale ISU Dobrogea, în accident au fost implicate patru persoane, monitorizate de echipaje SAJ și SMURD, (este vorba despre un bărbat și trei femei). O singură persoană, o femeie gravidă este transportata la UPU Constanța de echipajul SAJ, iar celelalte trei persoane refuză transportul.
SURSA info : https://www.ziuaconstanta.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
13-10-2024 05:15 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U.'Dealul Spirii' Bu...
Ultimul mesaj a fost postat de: Tablagiu
30-11-2024 01:33 PM
» Mesaje: 541
» Vizualizări: 1034279
I.S.U. "Oltenia" al Judet...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier tălpaș
30-11-2024 10:58 AM
» Mesaje: 111
» Vizualizări: 196830