Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
S.P.S.U. - Falck România
|
Autor |
Mesaj |
{myadvertisements[zone_3]}
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 20110 thank(s) in 8171 post(s)
|
RE: S.P.S.U. - Falck România
15 ani de activitate Falck Fire Services în România
Citat:Septembrie 2023 a fost despre sărbătorirea a 15 ani de excelență la Falck Fire România Services! ?
Septembrie 2023 (luna trecută), a marcat o piatră de hotar semnificativă pentru Falck Fire România Services, deoarece am sărbătorit 15 ani de angajament neclintit față de siguranța la incendiu și răspunsul în situații de urgență împreună cu clienții noștri, partenerii de afaceri și toți angajații noștri.
De la înființarea noastră în 2008, ne-am urmărit fără încetare misiunea de a proteja și ajuta afacerile locale să fie în siguranță.
A fost o călătorie incredibilă, plină de provocări, triumfuri și, cel mai important, de indivizi dedicați care au făcut totul posibil și au reprezentat o echipă puternică.
A fost o sărbătoare a spiritului de durată al serviciilor Falck Fire România, a rezultatelor, a parteneriatelor și a oamenilor fantastici care au fost forța motrice din spatele succesului nostru.
? Premiul pentru angajat: 15 ani de dedicare ?
Am fost mândri să recunoaștem și să sărbătorim dăruirea excepțională a angajaților noștri care ne-au fost alături de la început.
15 septembrie 2023, a reprezentat și o gală a premiilor angajaților pentru 15 ani de activitate acelor persoane extraordinare care ne arată că dăruirea și angajamentul neclintit poate fi piatra de temelie a succesului nostru, dar și pentru acei reprezentanți care au pus bazele Falck Fire Services în România.
Angajamentul nostru față de siguranță și răspunsul în caz de urgență se extinde dincolo de serviciile noastre, iar Falck Fire Romania Services nu numai că a crescut ca companie, ci a devenit un partener de încredere pentru clienții noștri în momentele de nevoie.
În timp ce privim înapoi în călătoria noastră, suntem recunoscători pentru încrederea pe care partenerii noștri și diferitele industrii ne-au acordat-o.
Suntem încântați de oportunitățile care ne așteaptă, pe măsură ce continuăm să evoluăm și să ne îmbunătățim serviciile pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților și industriilor noastre.
Mulțumim echipei noastre incredibile și clienților noștri fideli!
Împreună, am realizat atât de multe în ultimii 15 ani și tocmai am început!
SURSA info : Falck Fire Services Romania
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
|
|
20-10-2023 09:39 AM |
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|