pompier_talpas
Moderator

Alăturat: Aug 2010
Given 1242 thank(s) in 153 post(s)
|
RE: Regulament de interventie al serviciilor profesioniste ptr. S.U. - ISU 01
(04-10-2013 10:41 AM)ion Scris: Salut colega.E clar ca ma refeream la tehnici de interventie in conditii deosebite, spatii inchise si semideschise,in conditiile cand plecam la interventie cu o autospeciala de capacitate mare sau medie incadrata cu 2 servanti (art.7: In functie de existentul de personal........) de unde il luam pe acel servant ptr. a executa o eventuala operatiune de salvare a membrilor binomului? (art.47, alin.4, lit.c "este constituit binomul de interventie, astfel incat minim un servant sa ramana in afara structurii ptr. a executa o eventuala operatiune de salvare a membrilor binomului")
Salut ! Imi face o placere deosebita sa discut pe acest subiect sau pe oricare altul ..La autospecialele de capacitate mare si medie avem prevazut in ISU 01.. un numar de 5 membrii(cdt echipaj,serv1,2,3 si conducator auto)la autospecialele de capacitate mica avem prevazuti 4 membrii(cdt.echipaj,serv.1,2.si conducator auto ) .Speta prezentata...2 servanti..La autospecialele de capacitate mare si medie...binomul se formeaza din cdt.echipaj si servant 2...ramane disponibil serv1. pentru o eventuala operatiune de salvare,iar la autospecialele de capacitate mica..binomul de se formeaza din comandantul de echipaj si serv.1..ramane disponibil serv.2 pentru o eventuala operatiune de salvare.
“Lupta împotriva incendiilor este o ştiinţă care nu se schimbă niciodată. Lucruri care se schimbă sunt utilajele, aparatele,uneltele.“
|
|
04-10-2013 09:01 PM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
|
Manoolo
Utilizator nou

Alăturat: Mar 2013
Given 3 thank(s) in 2 post(s)
|
RE: Regulament de interventie al serviciilor profesioniste ptr. S.U. - ISU 01
Nu sunt pe subiect insa am eu cele 4 ISU in varianta de download .Acum nu stiu daca este in conf cu forumul sau este legal .Rog adminii sa ma lamureasca si daca e ok sa le incarc pentru download
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-10-2013 09:36 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
14-10-2013 09:27 AM |
|
|
|