Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Intervenţii / Diverse / Internaţional
|
Autor |
Mesaj |
{myadvertisements[zone_3]}
zane
Membru junior
Alăturat: Dec 2010
Given 28 thank(s) in 10 post(s)
|
RE: Intervenţii / Diverse / Internaţional
Incendiul la moară în Woonsocket, Rhode Island.
(09-06-2011 11:43 PM)pompier_talpas Scris: Acest video surprinde cu adevarat sentimentul pompierilor copleşiti de amploarea incendiului.
Suprafaţa incendiată - 180000 de metri patraţi.
Echipajele a avut o abordare defensivă şi au încercat să atace incendiul din exteriorul clădirii.
Incendiul s-a raspândit rapid în interiorul morii ,fapt ce a contribuit la complexitatea acestui incident.
Au fost, de asemenea, cel puţin două explozii.
Mi se pare mie sau baietii se misca prea incet,ceva gen incendiu la groapa de gunoi la noi,la un incendiu de o asemenea amploare cred ca noi am fi alergat ca disperatii,in plus cantitatea de apa refulata,este de asemenea destul de mica..parerea mea
--mesaj editat de Coffeeman.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 22-09-2022 07:15 PM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
10-06-2011 10:01 AM |
|
Nimeni
Membru senior
Alăturat: Nov 2010
Given 373 thank(s) in 62 post(s)
|
RE: Intervenţii / Diverse / Internaţional
Incendiul la moară în Woonsocket, Rhode Island.
(09-06-2011 11:43 PM)pompier_talpas Scris: Mi se pare mie sau baietii se misca prea incet,ceva gen incendiu la groapa de gunoi la noi,la un incendiu de o asemenea amploare cred ca noi am fi alergat ca disperatii,in plus cantitatea de apa refulata,este de asemenea destul de mica..parerea mea
Nu cred ca este o tactica prea buna de a alerga ,,ca disperatii,, la interventie !
Ei se bazeaza foarte mult la genul asta de interventie doar pe refularea a mari cant. de apa din exterior, de pe scari,cu tunuri sau furtune de refulare ,avand in vedere ca finalul poate fi tragic (se pot prabusi constructiile din cauza temp. foarte ridicate ).
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 22-09-2022 07:16 PM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
10-06-2011 10:23 AM |
|
Thanks given by: | |
|
|
Raymondel
Utilizator nou
Alăturat: Jun 2011
Given 1 thank(s) in 0 post(s)
|
RE: Incendiul la moară în Woonsocket, Rhode Island.
si eu sunt de acord nu trebuie sa alergam ca disperatii, totul se face cu mult calm
|
|
10-06-2011 10:47 AM |
|
|
Nimeni
Membru senior
Alăturat: Nov 2010
Given 373 thank(s) in 62 post(s)
|
@zane ei asa sunt pregatiti din scoli din academii ,sa nu ,,alerge ca disperatii ,, , deci ceea ce fac in scoala pun in practica la interventii .
Excludem echipele de salvari care daca ar fi fost cazul s-ar fi aflat de mult timp in int.
|
|
10-06-2011 11:55 AM |
|
|
zane
Membru junior
Alăturat: Dec 2010
Given 28 thank(s) in 10 post(s)
|
(10-06-2011 11:55 AM)Nimeni Scris: @zane ei asa sunt pregatiti din scoli din academii ,sa nu ,,alerge ca disperatii ,, , deci ceea ce fac in scoala pun in practica la interventii .
Excludem echipele de salvari care daca ar fi fost cazul s-ar fi aflat de mult timp in int.
Multumesc.Probabil ai dreptate
|
|
10-06-2011 04:15 PM |
|
Doru
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 763 thank(s) in 156 post(s)
|
(10-06-2011 04:15 PM)zane Scris: (10-06-2011 11:55 AM)Nimeni Scris: @zane ei asa sunt pregatiti din scoli din academii ,sa nu ,,alerge ca disperatii ,, , deci ceea ce fac in scoala pun in practica la interventii .
Multumesc.Probabil ai dreptate
Probabil au realizat ca nu mai au ce salva si doar au protejat. In plus, cel mai important este securitatea servantilor; daca nu era cazul sa intervina echipa de salvatori de ce sa intervii de aproape? Sa fie ceva gen Mihailesti?
Oricum, nici nu vreau sa ma gandesc la un incendiu de asemenea amploare.
Am vazut destule videoclipuri cu interventii din "afara". In cele mai multe cazuri, cand sunt doar pagube materiale si pericolul este mare, doar se izoleaza zona.
La aviatie se spune ca un pilot de vanatoare este mai scump decat avionul pe care il piloteaza. De ce nu ar fi si la noi la fel?
Afla cum sa te comporti pe forum
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-06-2011 08:54 PM de Doru.)
|
|
10-06-2011 08:53 PM |
|
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|