Thanks given by: | Lion |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Lion
Membru experimentat

Alăturat: Dec 2010
Given 387 thank(s) in 163 post(s)
|
RE: Pompier sau politist ? Transfer intre arme .
Daca ai un coleg care a plecat deja prin transfer din Inspectoratul Judetean, nu neaparat de la subunitatea ta, ai sanse foarte mari daca, dupa o solicitare din partea ta ti se refuza transferul, sa depui o sesizare la CNCD
Consiliul National pt Combaterea Discriminarii
Detalii in privat si te pun si in legatura cu un jurist care s-a mai ocupat de treaba asta si a avut realizari in privinta transferurilor intre arme ale aceluiasi minister
Nu cred ca am voie sa pronunt nume si alte chestii, dar putem vb in privat
Citat:Firefighter01
Salutare. Daca mi-am terminat perioada de tutela si doresc sa imi dau demisia ( cu plata costurilor aferente ) si dupa sa dau la scoala la jandarmi se poate? Voi fi afectat cu ceva?
De ce sa iti dai demisia inainte, poti da concurs linistit si dupa daca promovezi concursul iti inaintezi demisia, din ce imi aduc aminte, nu m-am interesat ca nu am fost nevoit poti primi si concediu pt studii sau ceva de genul
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 18-04-2020 10:41 AM de Lion.)
|
|
15-04-2020 01:00 PM |
|
Thanks given by: | |
|
Lion
Membru experimentat

Alăturat: Dec 2010
Given 387 thank(s) in 163 post(s)
|
RE: Pompier sau politist ? Transfer intre arme .
După o "lupta" de mai bine de 3 ani, maine 27.11.2020 voi avea ultima tura de 24h ca pompier.
De la 01.12.2020 voi fi in subordinea IPJ-ului.
Am decis sa fac pasul asta nu pt ca nu am iubit arma "pompieri" ci am incercat sa fug de una din cele mai corupte conduceri ale inspectoratului meu, care imi viziunea mea, in ultimii ani au dat dovada ca in subordinea lor nu au nevoie de profesionisti...
Au nevoie de vulcanizatori, vopsitori, mecanici, foliatori, instalatori, zugravi.... ETC.
Credeti in visurile voastre, aveti grija de voi si nu uitati:
ÎNVING CEI CE NU CEDEAZA
P. S. Mulțumesc Presedintelui Asociatiei Civice ACVILA, Dl. Lucian Matei pt sfaturi si îndrumări.
|
|
27-11-2020 12:54 AM |
|