Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 14 voturi - 4.86 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avizier posturi scoase la concurs de I.S.U sau MAI
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)

RE: Avizier posturi scoase la concurs de I.S.U sau MAI
Bătaie de joc la concursurile de angajare la pompieri!

Citat:De ceva vreme, ISU Tulcea tot scoate la concurs posturi care, ironia sorţii… nu se ocupă de luni de zile! Partea proastă e că nimeni din conducerea IGSU nu se întreabă de ce…
Marea stupizenie începe cu modul cronologic în care se desfăşoară probele concursului! Prima probă este cea de examen scris, unde ţi se dă să înveţi cam toată legislaţia ISU plus cea aferentă postului pentru care concurezi.
Dacă ai noroc chior şi iei examenul, urmează testarea psihologică, la care poţi pica cu brio, fiind la cheremul exeaminatorilor sau a pasei proaste în care te afli în ziua respectivă (stres, emoţii, etc). Deci, ai învăţat degeaba!
Ultima probă constă în vizita medicală! La Spitalul Militar din Bucureşti, unde… conform statisticilor, candidaţii sunt respinşi pe bandă rulantă, mai ales dacă sunt femei! Acolo e treaba măreţei comisii medicale şi nu ne băgăm! Dacă „cineva” vrea să verifice, are metode proprii…

Revenind la prima probă, cea scrisă, zilele trecute au avut loc la Tulcea două examene pentru două funcţii libere, în zile separate. Până aici totul ok, numai că, pe lângă bibliografia dată concurenţilor, aproape jumătate din restul întrebărilor au fost „din burtă”, adică nu s-au regăsit în cerinţele IGSU pentru pregătirea examenului! Aşa înţeleg strategii IGSU să organizeze examene, cu proceduri de cronologie inversă şi întrebări încuietoare, scoase din batistă… pentru că se cred Dumnezei, pentru simplul motiv că au sub funduri nişte scaune în care se cred bine înfipţi şi pentru că acele scaune sunt la Bucureşti! Sau pentru că sunt incompetenţi şi nu-i controlează nimeni! Cine ştie…

Sâmbătă, la Tulcea va fi un nou concurs, care se va desfăşura la fel… cel mai probabil. Doi candidaţi ne-au contactat şi ne-au spus că renunţă la visul de a deveni angajat ISU, tocmai din motivele descrise mai sus! Visul lor a fost distrus de incompetenţa câtorva angajaţi, dintr-un sistem putred şi meschin.
RUŞINE, domnilor de la IGSU care vă ocupaţi de astfel de mizerii! Norocul vostru că în teritorii aveţi la conducere şi oameni OK, aşa cum avem noi la Tulcea. Am făcut aceasta precizare pentru conducerea ISU Tulcea nu are nimic de-a face cu potlogăriile capetelor luminate de la IGSU. Mârlănia şi prostia sunt în altă parte, „pe cociocul dâmboviţean”!
SURSA info : https://www.tulceanoastra.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
17-10-2022 02:23 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Thanks given by: Covalciuc Bogdan , Pompier leneș , Subofițer pompier
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Avizier posturi scoase la concurs de I.S.U sau MAI - silviutacaciuc - 10-05-2014, 03:40 PM
RE: Avizier posturi scoase la concurs de I.S.U sau MAI - silviutacaciuc - 10-05-2014, 07:41 PM
RE: Avizier posturi scoase la concurs de I.S.U sau MAI - Homefire News - 17-10-2022 02:23 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Sistem de detectare a inc...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Ieri 06:44 AM
» Mesaje: 1
» Vizualizări: 546
Atribuţiile serviciului d...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
12-12-2024 07:44 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 4116