{myadvertisements[zone_3]}
AdrianStanescu
Utilizator nou
Alăturat: Oct 2014
Given 4 thank(s) in 2 post(s)
|
RE: SICAD - Sistemul Integrat de Comunicații pentru Accidente Colective și Dezastre
Bună ziua,
Aș dori să vă anunț că sistemul de comunicații pentru accidentele colective și dezastre SICAD pe care l-am realizat este aproape gata, aplicația mobilă conține toate modulele sale, iar aplicațiile web sunt de asemenea integrate.
În viitorul foarte apropiat am să postez câteva prezentări concrete asupra conținutului proiectului în detaliu, pentru a vă cere părerea - care contează extrem de mult.
Am dorit, și insist deosebit de mult pentru acest lucru, ca un asemenea sistem integrat să răspundă în mod real, punctual, la problemele pe care le întâlniți ca profesioniști în cadrul acestor intervenții.
Vă propun cu foarte mare deschidere să menționați orice dorințe aveți de la un sistem electronic de intervenție, la modul practic: cu ce ați dori să vă ajute concret în cadrul unei intervenții la accidente colective, cum ar trebui să funcționeze dar și ce nu ar trebui să facă, ce funcții v-ar fi de real folos? Aveți vreo idee despre ceva nou ce credeți că ar fi util?
Ca autor al acestui proiect am decis să fac pasul către această comunitate online, pentru a ne ajuta, sprijini într-un sens ce ne poate fi de folos și nouă și pacienților sau victimelor. Vă stau la dispoziție aici sau via email (adrian@sicad.ro) pentru orice informație legată de acest proiect sau alte soluții adiacente (aș putea adăuga spre exemplu proiectul secundar în desfășurare legat de utilizarea unor drone în cadrul acestor intervenții).
Vă mulțumesc și aștept cu interes părerile tuturor!
Dr. Adrian Stănescu
|
|
29-07-2015 05:47 PM |
|
Thanks given by: | |
|
AdrianStanescu
Utilizator nou
Alăturat: Oct 2014
Given 4 thank(s) in 2 post(s)
|
RE: SICAD - Sistemul Integrat de Comunicații pentru Accidente Colective și Dezastre
Esența aplicațiilor curente ale SICAD este una medicală, astfel că se adresează atât medicilor și asistenților, dar și paramedicilor și voluntarilor. În urmă cu un an de zile am primit sugestia de a crea și o versiune paralelă pentru pompieri, care să respecte lanțul de comandă în accidente colective.
Printre funcțiile utile au fost menționate managementul de personal la locul accidentului colectiv, managementul echipajelor în deplasare și facilități de navigare GPS, iar ceea ce utilizează și alte produse în afara țării sunt aplicații care oferă informații directe asupra descarcerării pentru autovehicule. Toate acestea ar putea fi idei înglobate într-o aplicație unitară dedicată pompierilor, chiar interconectată cu cea medicală.
Considerați că poate fi util așa ceva? Ați vedea utile alte funcții, sau cum le-ați vedea puse în practică să vă fie de folos? Cine credeți că ar putea să utilizeze o astfel de aplicație, când și când nu?
|
|
30-07-2015 09:45 AM |
|
|
|