Evaluarea subiectului:
- 6 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Vlasca" al Judetului Giurgiu
|
Autor |
Mesaj |
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
|
milu11
Utilizator nou

Alăturat: Jan 2011
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
|
RE: I.S.U. "Vlasca" al Judetului Giurgiu
(06-02-2011 08:48 AM)Covalciuc Bogdan Scris: Mutat de administrator
postat de @ silviutacaciucCitat:O singura intrebare am:este cineva logat aici din Giurgiu?Multumesc.Face mult daca raspundeti.O sa vedeti de ce.
da. eu sunt din giurgiu
|
|
27-02-2011 09:12 AM |
|
|
Homefire News
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 4841 thank(s) in 2871 post(s)
|
(27-02-2011 09:12 AM)milu11 Scris: @ silviutacaciuc Citat:O singura intrebare am:este cineva logat aici din Giurgiu?Multumesc.Face mult daca raspundeti.O sa vedeti de ce.
(27-02-2011 09:12 AM)milu11 Scris: da. eu sunt din giurgiu
 Răbdare, răbdare, răbdare, răbdare, răbdare...! Şi când simţi că s-a gătat, iar: răbdare, răbdare, răbdare, răbdare! Şi iar: răbdare, răbdare, răbdare, răbdare!... 
Oare ce o fi ?!
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
27-02-2011 11:37 AM |
|
|
|
pompier_talpas
Moderator

Alăturat: Aug 2010
Given 1252 thank(s) in 151 post(s)
|
Un mort şi un rănit în urma prăbuşirii unui turn la Spitalul din Giurgiu(22.08.2011)
Citat:O persoană a murit, iar alta a fost rănită, luni după-amiază, după ce un turn cu o înălţime de aproximativ zece metri, aflat în curtea Spitalului Judeţean Giurgiu, s-a prăbuşit, în timp ce victimele lucrau la dezafectarea construcţiei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, incidentul s-a petrecut în curtea clădirii vechi a spitalului, unde nu mai există pacienţi, în timp ce o echipă de muncitori lucra la demolarea turnului.
În urma prăbuşirii turnului, un muncitor a murit, iar altul a fost rănit, cei doi fiind scoşi de sub dărâmături de către pompierii militari.
"Am intervenit cu echipajele de pompieri militari în timp rapid, victimele fiind scoase de sub dărâmături, dar pentru una dintre ele nu s-a mai putut face nimic. Rănitul a fost preluat de personalul spitalului şi al Ambulanţei şi dus la unitatea de primiri-urgenţe. Am înţeles că are leziuni în zona feţei şi este în afara oricărui pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Georgescu.
Personalul Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, instituţie care îşi are sediul în acelaşi permietru, spun că au auzit o bubuitură puternică şi au ieşit cu toţii afară.
"În primul moment nu am ştiu ce s-a întâmplat, am auzit o bubuitură şi s-a simţit ca la cutremur. Am ieşit afară şi am văzut turnul dărâmat. Imediat am plecat pentru a interveni, iar între timp am înţeles că ceilalţi colegi ai muncitorilor au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul Salvării şi al pompierilor", a declarat dr. Rodica Carabaş, şeful Serviciului de Ambulanţă Giurgiu
Sursa:http://www.realitatea.net
“Lupta împotriva incendiilor este o ştiinţă care nu se schimbă niciodată. Lucruri care se schimbă sunt utilajele, aparatele,uneltele.“
|
|
22-08-2011 07:50 PM |
|
billy the kid
Membru experimentat

Given 74 thank(s) in 27 post(s)
|
Nouă echipă de conducere la ISU Giurgiu. Subunitatea de pompieri de la Ghimpaţi este în pericol de desfiinţare
Citat:Începând cu data de 21 septembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Vlaşca” al judeţului Giurgiu are o nouă echipă de conducere, ca urmare a câştigării, de către locotenent colonelul Emil Apostol, a concursului pentru ocuparea postului de şef al Inspectoratului.
Din echipa de conducere, alături de acesta, mai fac parte lt.col. Marin Stancu, şeful detaşamentului de pompieri, lt.col Alin Roşu, şef al departamentului prevenire, Anca Ruşanu, asistent coordonator SMURD.
Printre obiectivele principale pe care şi le-a propus Emil Apostol se numără, în primul rând, rezolvarea situaţiei subunităţii Ghimpaţi.
„Acolo întâmpinăm o problemă deosebită. Subunitatea a funcţionat, până de curând, în sediul fostului CAP, clădire care a fost revendicată şi câştigată în instanţă prin hotărâre definitivă şi irevocabilă”, spune lt.col. Emil Apostol.
„Facem tot ce depinde de noi pentru a găsi o soluţie. Dacă pierdem subunitatea de la Ghimpaţi, avem o mare problemă, pentru că vor creşte foarte mult timpii de răspuns în acoperirea zonei mediane a judeţului”, a mai declarat şeful ISU.
Deocamdată, au fost identificate o serie de clădiri în apropiere, care ar putea fi utilizate, în incinta fostului Centru de Sănătate Ghimpaţi.
„Avem nevoie de o distribuţie foarte bună a echipajelor şi a punctelor de intervenţie. În acest sens, avem în intenţie înfiinţarea, cel puţin pe perioada arderilor de vegetaţie, a unor puncte de intervenţie în zona Bolintin, care să acopere nordul judeţului”, mai declară lt.col. Emil Apostol.
http://www.adevarul.ro
|
|
22-09-2011 04:56 PM |
|
|
florin_gr
Utilizator nou

Alăturat: Sep 2011
Given 0 thank(s) in 0 post(s)
|
Ma gandeam sa postez si eu anumite interventii dar imi e teama sa nu se interpreteze gresit de conducerea unitatii....
Poate exact din acelasi motiv niciun pompier din Giurgiu nu intervine pe aici...
|
|
08-12-2011 12:35 AM |
|
|
Nimeni
Membru senior
Given 363 thank(s) in 59 post(s)
|
(08-12-2011 12:35 AM)florin_gr Scris: Ma gandeam sa postez si eu anumite interventii dar imi e teama sa nu se interpreteze gresit de conducerea unitatii....
Poate exact din acelasi motiv niciun pompier din Giurgiu nu intervine pe aici...
Interventiile (video- foto) pe acest forum sunt deja publicate pe internet de catre televiziunile locale ,ele sunt deja publice ,noi nu facem decat sa copiem acel link si sa le aducem aici sa le vedem cu totii si chiar sa discutam despre ele (daca este cazul) ,nu faci nimic ilegal aducand o postare aici (mai ales ca orice post trebuie sa aibe si link-ul cu site-ul de unde au fost luate) , deci....nimic interzis ,din potriva scoti in evidenta munca si profesionalismul Inspectoratului in care te afli !!!
|
|
08-12-2011 09:22 AM |
|
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|