Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 12 voturi - 4.67 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Autor Mesaj
Exal Grup Romania Offline
Utilizator nou
*

Alăturat: Jul 2011
Given 7 thank(s) in -1 post(s)

Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
(20-08-2011 11:39 AM)Nimeni Scris:  @Exal Grup Romania sustin ceea ce spunea si @Bogdan C. ,poate ca voi care faceti masini si schimbati tehnologii ar trebui sa veniti printre noi la locul de munca si sa ne intrebati, sa ne cereti pareri despre ce este bun despre ce ar trebui schimbat sau nu , as cred ca ar trebui sa functioneze , nu crezi ?Sad

Ar fi posibil ca noi cei de pe acest forum sa ne intalnim ca sa discutam despre ceea ce se intampla in jurul nostru ) ?
Sau macar sa facem schimb de adresele noastre de Skype ?
A mea este ............mesaj editat de .....pompier_talpas....
Ca si voi si eu sunt un contribuabil interesat de servicii corespunzatoare standardelor Uniunii Europene. Dar voi si cei care au nevoie de serviciile voastre isi pot pune viata in pericol daca echipamentele cu care interveniti nu sunt de calitate.
Trebuie sa existe o legatura intre producatorii de autospeciale de interventie la incendii si cei care le utilizeaza adica voi pompierii.
Eu si partenerii mei sloveni suntem deschisi unei astfel de colaborari dar ar trebui ca si voi sa comunicati celor care fac achizitiile ce aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea in siguranta.
Cred ca si voi v-ati saturat sa primiti tehnica de lupta uzata din punct de vedere tehnologic si care dupa cativa ani de utilizare sa genereze pagini intregi de probleme tehnice.
Numai luptand impreuna (producatori - utilizatori) putem schimba multe in lumea noastra!
Media a inceput sa relateze despre autospecialele care au fost achizitionate (http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Bloca...52411.html) dar noi cred ca trebuie sa continuam aceste dezvaluiri !
Citat:Regulament forum
*Se interzice adaugarea adreselor de email, a adreselor postale precum si a numerelor de telefon personale sau ale altor persoane

Cand secundele conteaza ...
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-02-2023 02:29 PM de Homefire News.)
22-08-2011 12:16 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre - Exal Grup Romania - 22-08-2011 12:16 PM
RE: Uupppsss !! - maf150 - 22-11-2016, 10:21 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Firefighting and Rescue V...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 01:53 PM
» Mesaje: 249
» Vizualizări: 388835
Grimpday
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 10:10 AM
» Mesaje: 7
» Vizualizări: 25