Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Coffeeman
Enforcer

Alăturat: Aug 2010
Given 860 thank(s) in 246 post(s)
|
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Domnule parvu, poate este greseala mea ca nu m-ati inteles, dar din pacate dumneavoastra ati gresit mult. Nimeni nu v-a luat de fraier, nimeni nu a facut misto de recunoasterea talentului si imaginatiei dumneavoastra. Spuneti ca aveti o gandire nemteasca dar actiunile sunt tipice unui francez. Spuneti ca aveti o gandire germanica dar vorbiti despre imaginatie si turnul Eiffel. Eu doar am spus ca ceea ce dumneavoastra desenati ca si proiecte, din punctul meu de vedere, nu sunt adaptabile noua, pompierilor in nici un mod, mai ales in formele alea. Ati inteles gresit, noi nu avem nimic cu dumneata si nici cu proiectele pe care le promovezi.
Credeti-ma ca am destula imaginatie, nu duc lipsa, dar m-am adaptat unui alt stil de gandire, unei imbinari a imaginatiei si logicii, pentru a putea face ceva, daca as trai numai cu imaginatia.......
Sa dam bani toti pompierii sa ne cumparam autospeciale? banii aia care poate se vor strange nici macar n-ar ajunge de 3-5 autospeciale, iar restul ce vom face?
Noi suntem executantii, noi suntem talpa care trece prin jar si cioburi, noi suntem cei care intindem mainile pentru a-i apuca pe cei care au nevoie de noi; nu depinde de noi sa achizitionam autospeciale si alte accesorii/echipamente. Noi ne descurcam cu ceea ce avem, iar faptul ca spunem ca sunt vechi de 140 de ani, poate nu inseamna ca ne plangem, pentru ca ne facem treaba cu ele in modul ala; deja suntem obisnuiti cu aceste masinarii sa se strice sau sa aiba alte probleme, noi facem misto de ele pentru ca le cunoastem prea bine, iar conditia noastra ca tara, nu ne prea permite multe lucruri. Si nu in ultimul rand, suntem militari, noi spre deosebire de altii, respectam anumite decizii si regulamente.
CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-02-2023 02:31 PM de Homefire News.)
|
|
23-08-2011 08:34 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre - Coffeeman - 23-08-2011 08:34 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|