Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 12 voturi - 4.67 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Autor Mesaj
maf150 Offline
Moderator

Alăturat: Apr 2011
Given 1293 thank(s) in 598 post(s)

Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Citat:Autospeciale noi la ISU Giurgiu- VIDEO
Dotări noi pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu. Începând de ieri, pompierii giurgiuveni merg la intervenţii cu două autospeciale noi nouţe. Cele două maşini de intervenţie sunt mai mult decât binevenite, având în vedere că sunt situaţii în care pompierii giurgiuveni intervin cu autospeciale vechi de mai bine de 40 de ani.

Un salt tehnologic de circa 50 de ani

Afirmaţia îi aparţine şefului pompierilor giurgiuveni, col. Emil Apostol. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu avea nevoie de astfel de dotări, în condiţiile în care, în unele situaţii, pompierii merg la intervenţii cu autospeciale vechi, gândite în anii 70, potrivit spuselor inspectorului şef al ISU Giurgiu, colonel Emil Apostol. “După cum ştiţi, de circa o lună şi ceva, de când am venit la Giurgiu, am încercat să fac lucrurile un pic diferit de cum au fost făcute până în prezent. Vreau să vă spun că am fost foarte încântat de sprijinul pe care ni-l acordă Consiliul Judeţean şi este un sprijin deosebit.

Nu peste tot în ţară lucrurile se întâmplă la fel

…şi chiar se simte nevoia. Aceste maşini sunt generaţie 2011. Tot ce-am avut noi în dotare sunt depăşite din punct de vedere tehnic fiind gândite la nivelul anilor ’70”, a precizat col. Emil Apostol. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă are în dotare, începând de ieri, două maşini noi. Acestea sunt autospeciale de lucru cu apă şi spumă de capacitate mare. Cele două autospeciale scurtează considerabil timpul de intervenţie al pompierilor, au autonomie mult mai mare faţă de cele vechi şi ating 110 kilometri pe oră atunci când sunt încărcate.

Alte autospeciale noi

“Ca rezultat al participării noastre, a Consiliului Judeţean Giurgiu, la acest proiect, vom mai aduce la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pe lângă aceste autospeciale, încă alte cinci şi două ambulanţe, nouă autospeciale în total (...). Sperăm să putem să oferim tuturor locuitorilor din judeţul Giurgiu, cât de rar dacă se poate, aici şi destinul şi Dumnezeu au un rol, ca atunci când mergem să avem tot ceea ce ne trebuie, ca şi dotare, să avem şi pregătirea şi antrenamentul necesar ca să salvăm cât mai multe vieţi şi să limităm pagubele materiale”, a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Cele două autospeciale au fost achiziţionate în cadrul unui proiect prin care sunt asigurate dotările necesare inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele incluse în regiunea Sud-Muntenia, respectiv judeţele Prahova, Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa şi Teleorman.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5wPhBBq6jkU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
SURSA:http://giurgiuveanul.ro/stiri/2732--auto...video.html
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-02-2023 02:34 PM de Homefire News.)
03-10-2011 05:24 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Thanks given by: Karin , Covalciuc Bogdan
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre - maf150 - 03-10-2011 05:24 PM
RE: Uupppsss !! - maf150 - 22-11-2016, 10:21 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Mihail Grigore St...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Ieri 08:46 PM
» Mesaje: 228
» Vizualizări: 290744
I.S.U. "Bucovina" al Jude...
Ultimul mesaj a fost postat de: Subofițer pompier
Ieri 08:14 PM
» Mesaje: 272
» Vizualizări: 352597