Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Autospeciale noi - Autospeciale destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Given 12400 thank(s) in 5721 post(s)
|
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre
Pompierii gorjeni, dotaţi cu patru maşini de ultimă generaţie
11.04.2012
Citat:Pompierii din Târgu-Jiu, Motru, Turceni şi Novaci sunt instruiţi, azi şi mâine, pentru a se putea descurca cu autospecialele de ultimă generaţie care le-au fost repartizate. Cele patru maşini au ajuns la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Gorj şi astăzi, în prezenţa prefectului Liviu Andrei şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, va avea loc festivitatea de recepţie şi prezentare a acestor autospeciale. ISU Gorj a fost dotat cu aceste patru maşini care au absolut tot ce le trebuie pentru a interveni în situaţii de urgenţă, prin proiectul „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în regiunea Sud Vest Oltenia”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional. „După festivitatea de recepţie şi prezentare a acestor patru autospeciale, urmează să se efectueze instruirea personalului de specialitate şi darea în folosinţă a acestora, câte una la Detaşamentele de Pompieri Târgu-Jiu şi Motru, Secţia de Pompieri Turceni şi Garda de Intervenţie Novaci. Realizarea obiectivelor acestui proiect înseamnă creşterea eficienţei acţiunilor de intervenţie ale efectivelor ISU Gorj şi implicit siguranţa cetăţeanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu.
SURSA : http://www.gorjexclusiv.ro
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-04-2012 07:43 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
11-04-2012 07:13 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre - Covalciuc Bogdan - 11-04-2012 07:13 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|