Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 12 voturi - 4.67 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Autor Mesaj
maf150 Offline
Moderator

Alăturat: Apr 2011
Given 1297 thank(s) in 598 post(s)

Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Citat:MIRA TELECOM previne situatiile de urgenta in Giurgiu, Constanta si Braila
Bucuresti, 31 mai 2012

MIRA TELECOM, companie cu experienta pe piata echipamentelor de interventie in situatii de urgenta, a livrat inainte de termenele prevazute in contract patru autospeciale, un vehicul de transport si o macara de interventie, Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta judetene din Braila, Giurgiu si Constanta.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Vlasca" Giurgiu a fost dotat cu patru vehicule de interventie cu echipamente de ultima generatie: o autospeciala de capacitate marita pentru stingerea incendiilor, o autospeciala C.B.R.N. – nuclear, bacteriologic, chimic si radiologic – pentru decontaminare la sol, un microbuz pentru transportul echipelor speciale pe drumuri dificile, inclusiv pe drumuri acoperite cu gheata sau zapada sau in afara acestora, respectiv o macara pentru ridicare cu o capacitate de 60 de tone.

Proiectul "Intarirea capacitatilor tehnice operationale pentru raspuns in situatii de urgenta in regiunea transfrontaliera Giurgiu-Ruse (EOCES)" face parte din programul de cooperare transfrontaliera Romania – Bulgaria 2007-2013. Livrarile echipamentelor au fost onorate cu doua saptamani inainte de termen.

"MIRA TELECOM a dovedit inca o data ca are capacitatea de a livra echipamente complexe de ultima generatie intr-un sector atat de sensibil precum cel al interventiilor in situatii de urgenta. Faptul ca si aceste livrari de echipamente au avut loc inainte de data prevazuta in contract dovedeste inca o data importanta pe care compania noastra o acorda acestui domeniu", a declarat Stelian Ilie, Presedinte al companiei MIRA TELECOM.

Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Braila si Constanta au fost dotate cu doua autospeciale de cercetare in cadrul unui proiect in valoare de peste 3 milioane de lei. MIRA TELECOM a predat cu trei saptamani inaintea termenului contractual cele doua autospeciale destinate interventiei in cazul accidentelor nucleare, bacteriologice sau chimice si pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat. Cele doua sisteme sunt capabile sa investigheze si sa prelucreze eficient si rapid starea din teren pe toate caile, precum si sa stocheze si sa transmita datele primare. Transmiterea datelor se va face atat la dispeceratele ISU judetene adiacente zonei cat si la alte centre precum cel de mediu, in functie de situatia tactica necesara.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc fondata si condusa de Stelian Ilie, presedinte al grupului – si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor. Mira Telecom are in prezent o experienta de 14 ani pe piata romaneasca si internationala.
SURSA:http://www.miratelecom.ro/ro/stiri/comun...raila.html
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-02-2023 07:20 PM de Homefire News.)
02-06-2012 09:45 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre - maf150 - 02-06-2012 09:45 AM
RE: Uupppsss !! - maf150 - 22-11-2016, 10:21 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Crisana" al Judet...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
Astăzi 11:57 AM
» Mesaje: 191
» Vizualizări: 271078
Pensii militare
Ultimul mesaj a fost postat de: Subofițer pompier
Astăzi 10:43 AM
» Mesaje: 234
» Vizualizări: 49576