Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Autospeciale noi - Autospeciale destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Given 14361 thank(s) in 6848 post(s)
|
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre
(02-06-2012 10:19 AM)Pompier_anonim Scris: Cred ca deja se depasesc atributiile cu Macaraua , chiar incepem sa facem si constructii nu cred ca s-au facut niste investitii cu bani europeni prea corecte, ne cumparam macarale , dar mergem la foc cu APCA si APCT.
Chiar va intreb , este necesara aceasta autospeciala?
Nu ne depasim atributiunile ...Eu cred ca este foarte necesara ....peste tot au fost aduse autospeciale cu apa si spuma , descrcerare , prim ajutor , nbrc etc ....si vor mai fi aduse ...este un program national in derulare . Am avut interventii unde a fost necesara o macara si am asteptat ore pentru gasirea uneia . Cred ca sunt necesare astfel de autospeciale ...macar una la fiecare ISU .Nu mai spun necesitatea lor in cazul unui cutremur ! Majoritatea serviciilor de pompieri din Europa au in dotare astfel de autospeciale .....personal am vazut astfel de autospeciale la pompierii din Anglia , Italia si Franta .Sunt astfel de autospeciale macara care au si scule de descarcerare ...am sa caut si am sa postez despre ele !
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-06-2012 11:05 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
02-06-2012 11:01 AM |
|
Thanks given by: | zane |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre - Covalciuc Bogdan - 02-06-2012 11:01 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|