Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 5872 thank(s) in 3126 post(s)
|
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Autospeciale de pompieri de un milion de euro la Iaşi
Citat:Autorităţile ieşene au primit ieri la cheie cinci autospeciale noi de intervenţie pentru lucrul cu apă şi spumă. Autospecialele au ajuns la Iaşi prin Agenţia de Dezvoltare Euronest, organismul prin care s-a derulat proiectul. La recepţia făcută pe esplanada Centrului Expoziţional au participat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Consiliului Judeţean şi ai Euronest. În perioada următoare se va finaliza şi implementarea proiectului destinat dotării cu echipamente a bazelor de intervenţii pentru situaţii de urgenţă, proiect care a avut o valoare de peste 45 de milioane lei.
"Am închis primul proiect în care am atras circa 60 la sută din fondurile disponibile pentru Regiunea Nord-Est. Am recepţionat toate cele 48 de autospeciale care acoperă toate rsicurile. Valoarea unei astfel de autospeciale este de 250.000 euro, sumă fără TVA", a spus Alina Popa, directorul Euronest şi managerul proiectului.
Judeţul Iaşi a beneficiat deja de cinci autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mărită şi medie, o autospecială pentru descarcerări grele, o autospecială de cercetare NBCR, o autospecială complexă de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dar şi un centru de comandă şi control. Autorităţile ieşene s-au declarat mulţumite de cum a decurs derularea proiectului.
"Agenţia de Dezvoltare Intercomunitară Nord-Est este formată din patru persoane care au făcut proiecte importante. Primul obiectiv după aeroport, a fost acela să vedem cum putem atrage fonduri europene. Noi vom mai depune pentru finanţare şi alte proiecte. Euronest este pe primul loc în România la capitolul atragerea fondurilor europene pe acest sector şi cred că este o premisă să relanşăm şi mai mult această bază", a susţinut Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.
SURSA : http://pascaneanul.ro
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wonrGqHdLhk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-02-2023 08:26 PM de Homefire News.)
|
|
11-07-2012 04:55 PM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre - Homefire News - 11-07-2012 04:55 PM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|