Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Fire Fire
Membru junior

Alăturat: Jan 2011
Given 14 thank(s) in 10 post(s)
|
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre
(29-10-2013 04:00 PM)Inginerul Scris: Buna ziua domnilor!
Acesta este primul meu comentariu pe foruml in cauza si ma bucur de existenta lui.
Inainte de toate vreau sa mentionez ca sunt un tanr inginer proiectant cu vechime de doi ani si un pic la S.C. Romprim S.A., asa ca astept parerile, sugestiile si reclamatiile d-voastra.
Vreau sa specific ca aceste pompiere si descarcerari prezentate mai sus au fost executate in intregime la S.C. Romprim S.A., cu exceptia scaunelor spate din cabina pompierelor au fost montate la un alt partener.
Legat de pompierele destinate celor 6 judete din Nordul Transilvaniei va pot spune ca eu am lucrat la: suportul scarii culisante, platforma culisanta, suportii echipamentelor din dotare, ansamblul balustrada. De obicei ma mai ocupat si de cele doua rezervoare, de apa si spuma, insa aici n-a fost cazul. Mai am pe rol de scara spate rabatabila, insa acesta este un proiect mostenit (si altele au fost, insa le-am mai modificat).
P.S. Din cauza unor probleme survenite acum 2 ani jumatate, nu putem face noi direct pompiere, ci in colaborare cu alte firme. In acest caz este vorba de S.C. Gradinariu S.A. care s-a ocupat doar de partea de aprovizionare si intermediere cu beneficiarul.
P.S. 2: @Pary: Girofarurile sunt pentru pe timp de noapte. De asemenea, mai exista si partea de acustica.
Girofarurile ca si semnalele acustice sunt foarte importante la o masina de interventie,trebuie sa fii vazut si auzit indiferent ca e zi,noapte,iarna,vara soare sau ploaie. Un exemplu bun sunt cele de pe masinile de politie,dupa cum a spus si colegu,pe acelea nu le vezi decat daca esti orb sau ai ochii inchisi.
Si daca tot suntem la capitolul acesta,nici proiectoarele de pe laterale nu sunt tocmai ce trebuie,sunt niste simple proiectoare de ceata,care in loc sa lumineze in jurul masini pe toata suprafata,ele au doar un punct in care fac lumina. Exempul ambulantele SMURD care sunt dotate cu proiectoare laterale si lumineaza foarte bine in jurul masinii.
Nu vorbesc din auzite,am fost la foarte multe interventii cu una din aceste masini.
|
|
30-10-2013 03:52 PM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre - Fire Fire - 30-10-2013 03:52 PM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|