Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 12 voturi - 4.67 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
Autor Mesaj
maf150 Offline
Moderator

Alăturat: Apr 2011
Given 1297 thank(s) in 598 post(s)

RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre
Citat:Autospecială nouă pentru pompierii militari vâlceni

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, împreună cu şeful ISU Vâlcea, col. Adrian Mesescu se vor afla la Craiova pentru a recepţiona o nouă autospecială pentru pompierii militari.

Această autospecială este parte a celui de-al doilea proiect depus în cadrul Programului Operaţional Regional de către toate Consiliile Judeţene din Sud-Vest Oltenia.

„Noi încă nu am încheiat dotările pe care ne-am propus să le aducem la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, pentru că mai avem în derulare un al treilea proiect, realizat tot împreună cu celelalte Consilii Judeţene din Oltenia, proiect care a trecut de altfel prin procedurile de verificare preliminară şi care se va finaliza pe parcursul acestui an, urmând ca autospeciala care va fi adusă să fie folosită pentru intervenţii grele, respectiv descarcerări şi asigurarea serviciilor paramedicale”, ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.

La rândul său, beneficiarul acestei noi autospeciale pentru pompierii militari, ISU Vâlcea, prin vocea comandantului col. Adrian Mesescu a ţinut să spună că „această nouă autospecială, care costă aproape 200.000 de euro este una necesară pentru noi, avându-se în vedere faptul că are o capacitate a rezervorului cu apă de 7,5 tone şi este dotată cu echipamente de descarcerare şi acordarea primului ajutor paramedical de urgenţă”.

De asemenea, ISU Vâlcea mai urmează ca în vara acestui an să mai aibă în dotare încă o autospecială pentru lucrul la înălţime.

Stelian Mateescu

SURSA: http://www.ramnic.ro/articole/autospecia...2014-02-26

Citat:Judeţele Olteniei au primit autospeciale noi de intervenţie

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, alături de preşedinţi şi reprezentanţi ai consiliilor judeţene ale regiunii Oltenia, a prezentat astăzi cinci autospeciale achiziţionate pe fonduri europene, la finalul unui proiect semnat în 2009 între cele cinci judeţe. Astfel, judeţele Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi vor beneficia începând de astăzi de câte o autospecială cu apă şi spumă dotată şi cu echipament de descarcerare, iar în următoarea perioadă se va implementa încă un proiect, prin care se vor achiziţiona şenilate şi freze pentru zăpadă.

[Imagine: 184725maxim.jpg]

[Imagine: 184727maxim.jpg]

SURSA: http://www.gds.ro/Administratie/2014-02-...terventie+
26-02-2014 04:08 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Thanks given by: NED 68
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate interventiei la incendii si dezastre - maf150 - 26-02-2014 04:08 PM
RE: Uupppsss !! - maf150 - 22-11-2016, 10:21 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Crisana" al Judet...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
Astăzi 11:57 AM
» Mesaje: 191
» Vizualizări: 271079
Pensii militare
Ultimul mesaj a fost postat de: Subofițer pompier
Astăzi 10:43 AM
» Mesaje: 234
» Vizualizări: 49580