Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 4.67 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Discuții despre autospecialele noi destinate intervenției la incendii și dezastre
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Given 14420 thank(s) in 6870 post(s)
|
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate intervenției la incendii și dezastre
Autospecială pentru tratamente hiperbarice și oxigeno-terapie
O autospecială pentru tratament de oxigenoterapie și hiperbaric intră în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.
Citat:Aceasta este achiziționata, de curând, prin programul Multirisc, modul 1, și a costat 1,2 milioane euro, cu TVA.
Autospeciala deține 2 componente:
Pregătirea scafandrilor ( verifica, prin intermediul unui sistem special, compatibilitatea personalului pentru executarea operațiunilor de scufundare, rezistența acestuia la adâncime; ( evaluare medicala periodica, rezistența acestora la presiunea apei etc.)
2. Tratamente cu oxigenoterapie ( asigura stabilizarea personalului propriu si a victimelor expuse la fum sau care prezintă arsuri la căile aeriene)
Are o capacitate de 7 locuri din care 5 in camera principala (4 în sezut si unul pe targa) si 2 locuri in sas-ul de acces. Tratamentul se poate administra concomitent la cele 5 persoane din camera principala.
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 04-12-2017 07:55 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
03-12-2017 09:41 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Autospeciale noi - Autospeciale destinate intervenției la incendii și dezastre - Covalciuc Bogdan - 03-12-2017 09:41 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|