Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 10 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Autor Mesaj
maf150 Offline
Moderator

Alăturat: Apr 2011
Given 1299 thank(s) in 599 post(s)

RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Citat:Pagube de 500.000 de lei în urma violentului incendiu de aseară la vila şi depozitul de bere al omului de afaceri Ionel Dumitru

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 34 de pompieri din cadrul Detaşamentului Focşani, aceştia acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Goleşti.

Intervenţia pompierilor militari a fost îngreunată de condiţiile meteorologice nefavorabile, respectiv vântul care sufla cu putere.

În urma incendiului au ars aproximativ 500 mp din mansarda şi acoperişul locuinţei (o construcţie de tipul P+1+M) construite din lemn cu învelitoare din ţiglă, scara interioară cu acces la mansardă, confecţionată din lemn, mobilier, articole de artizanat, haine, electrocasnice, obiecte sanitare.

De asemenea, s-au deteriorat pereţii casei scării şi planşeul dintre etajul I şi mansardă, construit din beton armat.

Proprietarul a declarat că în mansardă avea depozitată arhiva societăţii comerciale pe care o administrează, cât şi alte bunuri de valoare precum tablouri, articole de artizanat, ţesături şi război tradiţional, covoare, obiecte de mobilier vechi.

Incendiul s-a manifestat şi la un depozit al societăţii comerciale, alipit locuinţei, unde au ars aproximativ 100 mp din acoperişul acestuia, construit din lemn cu învelitoare din tablă.

Totodată, s-au deteriorat şi planşeele depozitului construit din rigips şi izolat cu vată minerală pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi ale clădirii administrative. De asemenea, a ars acoperişul garajului, construit din lemn şi cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 25 mp.

„În urma intervenţiei care a durat aproximativ patru ore au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 12.000.000 lei, iar pagubele înregistrate se ridică la circa 500.000 lei, obiectivul fiind asigurat. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat proprietarei, care prezenta tahicardie şi stare de agitaţie, dar care a refuzat transportul la spital", a precizat locotenent Cristina Duţă, purtător de cuvânt al ISU Vrancea. .
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

[Imagine: 4.jpg]

SURSA:http://www.adevarul.ro/locale/focsani/Pa...36625.html
28-01-2012 12:28 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - maf150 - 28-01-2012 12:28 AM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Dobrogea" al Jude...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Ieri 09:47 AM
» Mesaje: 1166
» Vizualizări: 1645105
Istoria pompierilor din M...
Ultimul mesaj a fost postat de: Aggressive Firefighter
Ieri 07:17 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 10572