Evaluarea subiectului:
- 10 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)
|
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Pompierii au plantat 400 de puieţi de plop în Lunca Siretului
11 aprilie 2012
Citat:Această acţiune, derulată în colaborare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Focşani şi voluntari din cadrul Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu", s-a desfăşurat în cadrul programului „Luna pădurii" marcat în fiecare an în intervalul 15 martie - 15 aprilie.
Cele 30 de cadre I.S.U. care au participat la acţiune au plantat 400 puieţi de plop alb pe o suprafaţă de 3,7 ha în Lunca Siretului, zona Doaga - Cosmeşti Pod.
Pe lângă acţiunea de împădurire în sine, pe termen lung se vizează şi prevenirea fenomenelor meteorologice periculoase, cum ar fi inundaţiile, înzăpezirile sau seceta, ale căror efecte se resimt din ce în ce mai pregnant.
162 de arbori tăiaţi ilegal la Spulber
„Prin natura misiunilor noastre suntem în permanenţă în slujba semenilor, acţionând pentru protejarea vieţii oamenilor, a mediului înconjurător şi a valorilor sociale şi culturale importante. Prin activitatea de astăzi am dorit să contribuim la crearea unor condiţii prielnice pentru viitorul copiilor noştri, să le lăsăm moştenire un mediu mai bogat în păduri şi, implicit, un aer mai curat", a declarat inspectorul şef al I.S.U. Vrancea, locotenent colonelul Flaviu-Dorel Chiscop.
SURSA : http://www.adevarul.ro
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
12-04-2012 11:56 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - Homefire News - 12-04-2012 11:56 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|