Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 10 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)

RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Patru gospodări cuprinse de foc la Pădureni

Citat:Flăcările au izbucnit după ce doi copii s-au jucat cu un chibrit în apropierea unor paie
Patru gospodării din satul Pădureni au luat foc sâmbăta trecută după ce doi copii s-au jucat cu un chibrit în apropierea unor paie. Două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce cuprinseseră acoperişurile a cinci anexe. Pompierii militari au acţionat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti, care a intervenit cu două autospeciale. Focul a distrus 70 mp din acoperişul unui grajd, proprietatea Anei Maria P.. Incendiul s-a propagat şi la alte trei gospodării. Astfel, la proprietatea Emiliei M. au ars o bucătărie, 10 metri steri lemn foc şi 600 kg porumb boabe. La proprietatea lui Clement B. a ars acoperişul unei magazii de lemne, un adăpost de păsări şi 4 metri steri lemn foc, iar la gospodă lui Costel C. acoperişul unui grajd construit din astereală din lemn pe o suprafaţă de cca. 25 mp. O maşină de gunoi a luat foc şi la Urecheşti. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul de transport gunoi, aflat în localitatea Urecheşti. Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani s-au deplasat la faţa locului. „Deoarece s-a intervenit cu operativitate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător au ars cca. 5 ml din izolaţia din material plastic a instalaţiei electrice şi 3 mc gunoi menajer şi s-a deteriorat instalaţia hidraulică”, precizează lt. Cristina Duţă, de la ISU Vrancea. În ultimele zile au apărut şi incendiile de vegetaţie uscată. Astfel, pompierii din Panciu au intervenit cu o autospecială la groapa de gunoi a oraşului, unde au ars cca. 3 tone gunoi menajer şi 500 mp vegetaţie uscată. Duminică, la Vidra, în punctul Văleni, au ars 300 mp de vegetaţie uscată, dar pompierii din localitate au stins repede focul.
SURSA : http://www.ziaruldevrancea.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
10-07-2012 11:05 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - Homefire News - 10-07-2012 11:05 AM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Sistem de detectare a inc...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 06:44 AM
» Mesaje: 1
» Vizualizări: 534
Atribuţiile serviciului d...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
Ieri 07:44 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 4098