Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 10 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)

RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Pompierii focşăneni vor un sediu nou ...

[Imagine: 6isu966.jpg]

Citat:Pompierii focşăneni caută un spaţiu nou pentru desfăşurarea activităţii, aşa că au cerut sprijinul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Inspectorul şef al ISU Vrancea, locotenent–colonel Flaviu-Dorel Chiscop, a afirmat că spaţiul actual, în care funcţionează Detaşamentul de Pompieri Focşani, a devenit impropriu pentru derularea activităţilor. Situat în centrul Focşaniului, spaţiul nu are decât o singură cale de acces care poate fi folosită de utilajele pompierilor atunci când sunt solicitate la intervenţii. Din acest motiv, a explicat inspectorul şef al ISU Vrancea, creşte timpul de răspuns la solicitările cetăţenilor.
Actualul spaţiu a devenit prea mic şi pentru utilajele care se află în dotarea ISU, ţinând cont că în următoarea perioadă vor sosi alte şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, care vor intra în înzestrarea inspectoratului. Actuala locaţie nu oferă nici măcar terenul necesar pentru pregătirea şi recuperarea pompierilor care trebuie să meargă la intervenţii.
Una dintre problemele care va trebui rezolvată, a explicat inspectorul şef al ISU Vrancea, este cea referitoare la depozitul unde este păstrată muniţia neexplodată din cele două războaie mondiale. În prezent, muniţia este păstrată la GAS Suraia şi nu la sediul unităţii, pentru a nu pune în pericol siguranţa clădirilor din vecinătate. A fost amintit şi disconfortul creat locuitorilor din zona centrală a municipiului la fiecare intervenţie a pompierilor. Nu în ultimul rând, locotenent–colonel Flaviu-Dorel Chiscop a arătat că la sediul ISU va funcţiona Centrul Judeţean de Conducere a Situaţiilor de Urgenţă şi este nevoie de o locaţie adecvată.
Nu este pentru prima dată când pompierii vrânceni solicită identificarea unui spaţiu corespunzători pentru desfăşurarea activităţii. Prefectul a precizat că au fost identificate câteva spaţii, respectiv sediul Vămii, dar şi la o unitate militară din municipiu însă deciziile finale vor aparţine ministerelor de care aparţin.
SURSa : http://www.monitorulvn.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
09-11-2013 02:51 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - Homefire News - 09-11-2013 02:51 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Sistem de detectare a inc...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 06:44 AM
» Mesaje: 1
» Vizualizări: 534
Atribuţiile serviciului d...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
Ieri 07:44 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 4098