Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 10 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8025 thank(s) in 3654 post(s)

RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea
Femeie de 61 de ani din Focșani, salvată de Pompieri

Citat:O femeie, în vârstă de 61 ani, din municipiul Focşani a fost asistată medical de un echipaj de paramedici după ce pompierii au fost nevoiţi să pătrundă în locuinţă pe geamul de la bucătărie pentru a o putea ajuta.

Sâmbătă, 24 mai a.c., în jurul orei 08.00, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit pe strada Aleea Echităţii, din municipiul Focşani, pentru deblocarea uşii de la intrarea în apartamentul numitei D.A. Deoarece nimeni nu răspundea la uşă, pompierii militari au pătruns pe geamul de la bucătărie cu ajutorul scării culisabile din dotarea autospecialei. În interiorul locuinţei a fost identificată proprietara, în vârstă de 61 ani, căzută în bucătărie. Acesta prezenta hipertensiune arterială, dar era stabilă hemodinamic şi respirator. După ce i-au acordat primul ajutor calificat, paramedicii au transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

În intervalul 24-26 mai a.c., personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea altor 37 situaţii medicale de urgenţă.

Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regăsesc afecţiuni cardiace, respiratorii şi traumatisme diverse. Echipajele S.M.U.R.D. cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit şi în localităţile Adjud, Panciu, Bogheşti, Cârligele, Coteşti, Corbiţa, Gologanu, Homocea, Năruja, Negrileşti, Păuneşti, Popeşti, Pufeşti, Rugineşti, Slobozia Ciorăşti, Tănăsoaia şi Vulturu, acţionând pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgenţe ale spitalelor din Adjud, Focşani şi Panciu.
SURSA : http://vranceamedia.ro/

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
27-05-2014 06:13 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Anghel Saligny" al Judetului Vrancea - Homefire News - 27-05-2014 06:13 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Iancu de Hunedoar...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier tălpaș
Astăzi 11:30 AM
» Mesaje: 174
» Vizualizări: 271600
Serviciul Mobil de Urgenț...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier paramedic
Ieri 05:29 PM
» Mesaje: 39
» Vizualizări: 54846