Evaluarea subiectului:
- 10 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "General Magheru" al Județului Vâlcea
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 19952 thank(s) in 8140 post(s)
|
RE: I.S.U. "General Magheru" al Judetului Valcea
Pompierii vâlceni asteapta sapte autospeciale noi
Citat:Anumite unitati si subunitati ale Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din tara au fost cuprinse intr-un program european pentru a fi dotate cu autospeciale noi destinate stingerii incendiilor. Cum ISU Vâlcea face parte din zona S-V Oltenia, pentru judetul nostru vor fi trimise sapte astfel de masini. Capacitatea de apa pe care o pot depozita este de cinci tone si respectiv doua tone. Purtatorul de cuvânt al inspectoratului vâlcean, capitan Catalin Popescu, ne-a confirmat acest aspect: "Suntem in asteptare si nu stim exact când vor sosi. Se poate sa fie in aceasta luna, se poate sa vina in luna octombrie, nu avem o certitudine in acest sens. Pentru inceput vor fi trimise patru masini si mai apoi trei, dar nu am primit nici un act oficial care sa precizeze câte vor veni in prima etapa. La nivelul judetului avem subunitati la Râmnicu Vâlcea, Govora, Brezoi, Dragasani, Gradistea si Maciuca. Râmnicu Vâlcea si Dragasani sunt unitatile mari care au in subordine celelalte subunitati. La fiecare centru avem câte doua autospeciale cu o capacitate de colectare de apa de 10 tone. Aceste autospeciale sunt binevenite la nivel de judet pentru ca au fost cazuri in care s-au intâmpinat si dificultati la stingerea incendiilor. Venirea acestor masini este contributia bunei colaborari intre conducerea ISU si Consiliul Judetean Vâlcea."
SURSA : http://www.monitoruldevalcea.ro
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
|
|
17-09-2011 07:35 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "General Magheru" al Judetului Valcea - Covalciuc Bogdan - 17-09-2011 07:35 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|