Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Podul Înalt" al Județului Vaslui
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8025 thank(s) in 3654 post(s)
|
RE: I.S.U. "Podul Inalt" al Judetului Vaslui
Zile de coşmar pentru pompieri
Citat:Echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui au avut un week-end de coşmar. Eu au venit în sprijinul echipajelor de la Ambulanţă, pentru a ajuta oamenii bolnavi. Vineri seara au intervenit pentru salvarea unei gravide în travaliu din localitatea Mânzaţi. Misiunea a fost dificilă şi s-a desfăşurat pe viscol puternic, care făcea ca drumul să devină impacticabil. Până la urmă, echipajul a ajuns cu bine la spital. 13 persoane, dintre care 3 dializaţi, au fost salvate din nămeţi în zona localităţii Bumbăta. Autosanitara care preluase pacienţii nu mai putea înainta din cauza drumului acoperit cu zăpadă şi a viscolului puternic. Forţele de intervenţie au muncit o noapte ca să poată debloca copt maşini în care erau 10 persoane (dintre care doi copii) şi ambulanţa. Simultan cu misiunea de la Bumbăta, o altă misiune de salvare s-a desfăşurat pe drumul judeţean 247, acolo unde doi tineri au rămas blocaţi în zăpadă, la o distanţă de patru kilometri de localitatea Zăpodeni.
Sâmbătă, pompierii vasluieni au intervenit cu autospeciala şenilată primită din Harghita pentru transportul unui copil de numai cinci luni, care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Acţiunea a avut loc la Grumezoaia. Misiunile pompierilor din aceste două zile s-au desfăşurat în condiţii extreme, eforturile tuturor concentrându-se pe salvarea vieţii oamenilor aflaţi în dificultate, surprinşi de viscol. Ieri, în judeţ mai erau blocate două drumuri naţionale, DN 24 A Huşi Murgeni şi DN 11A pe tronsonul Bârlad-Podu Turcului, şi alte trei judeţene -- Ciocani-Coroieşti, Huşi-Arsura-Ghermăneşti, Lacu Babei- Oprişiţa.
SURSA : http://www.ziarulevenimentul.ro
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
28-01-2013 08:40 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Podul Inalt" al Judetului Vaslui - Homefire News - 28-01-2013 08:40 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|