Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Dumitru Croitoru" al Judetului Sibiu
|
Autor |
Mesaj |
maf150
Moderator
Alăturat: Apr 2011
Given 1299 thank(s) in 599 post(s)
|
RE: I.S.U. "Dumitru Croitoru" al Judetului Sibiu
Citat:ULTIMA ORA: Transalpina in flacari!
Un puternic incendiu de padure a izbuncit sambata , 5 noiembrie, pe Transalpina, intre judetele Sibiu, Valcea si Aba. Peste 20 de hectare de padure au fost deja mistuite de flacari, iar peste 100 de pompieri intervin si la aceasta ora sa stinga incendiul.
Potrivit Prefecturii Sibiu, pentru "stingerea incendiului au fost dislocate grupe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu (60), ISU Valcea (30) si ISU Alba (21). De asemenea, au fost alertate ocoalele silvice din zona".
In cazul in care pompierii nu vor putea sa opreasca flacarile in aceasta noapte, conducerea ISU Sibiu spune ca duminica dimineata se va interveni cu un elicopter cu rezervor de apa. Alimentarea s-ar putea face din lacurile Vidra si Oasa, aflate in apropierea zonei incendiate. Deasemena, pompierii voluntari din comunele Jina, Poiana si Tilisca sunt mobilizati astfel incat sa se deplaseze in zona, unde a ajuns si prefectul Sibiului, Horatiu Racuciu.
UPDATE 1: Informatiile despre incendiul izbucnit la limita dintre cele trei judete au fost facute publice numai sambata seara de oficialitatile sibiene, mai exact purtatorul de cuvant al Prefecturii Sibiu, chiar daca focul a distrus inca din jurul amiezii zeci de hectare de padure.
UPDATE 2: Alarma de mobilizare in randul pompierilor s-a dat sambata dupa-amiaza, iar focul se pare ca a aparut in zona Varful lui Patru , in Muntii Sureanu.
SURSA: http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29...ri-206858/
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-12-2015 07:28 AM de Homefire News.)
|
|
06-11-2011 12:38 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Dumitru Croitoru" al Judetului Sibiu - maf150 - 06-11-2011 12:38 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|