RE:Metode si tehnici de antrenament pentru pompieri
Cred ca, cel mai bine, s-ar potrivi ca titlu "Metode si tehnici de antrenament pentru pompieri. Exemple din afara tarii!", daca tot vine vorba sa postam astfel de video-uri. Nu fac nimic altceva, decat sa ne dea niste idei, idei pe care mai departe sa incercam sa le imbunatatim si sa le punem in aplicare, adaptate la modul nostru de lucru si la regulamentele dupa care lucram. Pentru ca acestea nu se vor schimba mult timp de acum inainte.
Tu intr-un fel, ai avut o idee buna, dar te rog sa-ti corectezi postarea. ( sa nu fim noi nevoiti sa o corectam).
Mult noroc!
RE: Metode si tehnici de antrenament pentru pompieri
(17-01-2011 04:35 PM)Coffeeman Scris: Tu intr-un fel, ai avut o idee buna, dar te rog sa-ti corectezi postarea. ( sa nu fim noi nevoiti sa o corectam).
Ideea este buna, deoarece am mutat subiectul la "Activitatea serviciilor similare din alte state "
RE:Metode si tehnici de antrenament pentru pompieri
(04-02-2011 02:30 PM)sor7n Scris: Tehnici de antrenament - enjoy the crazy music !
Mi se pare sau se misca cam greu ?????
Este antrenament pentru aparatul de respirat ...capacitatea toracica ....in efort !
PS ...si noi trebuie sa facem ceva asemanator ....reguli de folosire aparate respirat cu aer comprimat ....dar pentru economisirea "aerului comprimat'.....nu facem !...sau poate facem ?! !
"Audacia Et Devotio" Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-11-2011 03:46 PM de Covalciuc Bogdan.)