RE: Metode si tehnici de antrenament pentru pompieri
A venit si autoscara pana la urma.Intreventie deosebit de periculoasa avand in vedere instabilitatea scarii sprijinite pe peretele blocului.Oricum s-au descurcat foarte bn si au dat dovada de un curaj nebun.
De ce nu au coborat pe scara acea de la canal?Sau imi scapa mie ceva?Oricum foarte folositoare acele trepiede,saptamana asta am primit si noi unul.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-11-2011 03:50 PM de Covalciuc Bogdan.)
19-02-2011 05:59 PM
Thanks given by:
{myadvertisements[zone_3]}
Nimeni
Membru senior
Alăturat: Nov 2010
Da trepiedul e grozav,nu au coborat pe scara in canal pentru ca nu au avantajul trepiedului cu acel brat de macara care coboara salvatorul si ridica victima (posibila cu fracturi ,imposibil de a se urca pe o scara)
trepiedul e ideal...dar pentru cei care au .
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-11-2011 03:51 PM de Covalciuc Bogdan.)
(19-02-2011 08:43 PM)sor7n Scris: Da trepiedul e grozav,nu au coborat pe scara in canal pentru ca nu au avantajul trepiedului cu acel brat de macara care coboara salvatorul si ridica victima (posibila cu fracturi ,imposibil de a se urca pe o scara)
trepiedul e ideal...dar pentru cei care au .
SMURD Constanta are in dotare un astfel de trepied (pe autospeciala de descarcerare) !
O sa postez fotografiile cu echipamentul din dotare ..marti cand ies din tura !
"Audacia Et Devotio" Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-03-2021 08:57 AM de Covalciuc Bogdan.)
Exact asa e si al nostru.Probabil aceasi firma le fabrica,nu m-am uitat sa vad unde se produce.Noi l-am pus pe autoscara,acolo avem si echipamentul de salvari de la inaltimi,si pe care il putem folosi si la coborarea in canale.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-11-2011 03:52 PM de Covalciuc Bogdan.)