Evaluarea subiectului:
- 6 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Barbu Catargiu" al Județului Ialomița
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8158 thank(s) in 3687 post(s)
|
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita
(04-06-2012 07:33 AM)Homefire Scris: Băiat de 12 ani din Ialomiţa plecat la scăldat, dat dispărut de familie şi căutat de pompieri într-o mlaştină
Băiatul dispărut la scăldat în Ialomiţa, găsit mort de pompieri
Citat:Băiatul de 12 ani din comuna ialomiţeană Bărbuleşti, căutat de pompierii militari după ce a dispărut în timp ce era la scăldat, în pârâul Sărata, a fost găsit mort, luni seară, la aproape cinci kilometri distanţă de locul unde se presupune că s-a înecat.
"Am fost anunţaţi de către un localnic care l-a văzut în apă, decedat, la patru - cinci kilometri de locul unde s-a înecat, iar la faţa locului au venit pompierii militari cu barca pneumatică şi au recuperat trupul neînsufleţit al băiatului. La căutările de luni au participat lucrătorii Detaşamentului Urziceni şi scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, care au venit să ajute la găsirea băiatului, descoperit, din păcate, fără viaţă. Este o zonă mlăştinoasă, cu o adâncime medie a apei de un metru şi jumătate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, George Damian, citat de Mediafax.
Băiatul de 12 ani a dispărut, duminică, într-o zonă mlăştinoasă a pârâului Sărata, din localitate, în timp ce era la scăldat, familia anunţând dispariţia băiatului la Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi solicitând ajutorul pompierilor militari.
SURSA : http://www.jurnalul.ro
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
06-06-2012 08:47 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita - Homefire News - 06-06-2012 08:47 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|