Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 6 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Barbu Catargiu" al Județului Ialomița
Autor Mesaj
Valentin P Offline
Veteran

Alăturat: Jun 2011
Given 941 thank(s) in 358 post(s)

RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita
Adrian Popa, un colonel din Dealul Spirii
[Imagine: 11327-1_zpstnir9nib.jpg]
Citat:După pensionarea discretă a lui Constantin Nae, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» a fost liniște și pace. Acum, e un șef nou. Jovial, tonic, flexibil, colonelul Adrian Popa este unul dintre puținii oficiali din Ialomița care ar merita clonați. Părerea noastră!
Un militar care urăște motivele de divorț
Militar de carieră, colonelul Adrian Popa a fost detașat la ISU Ialomița și, din 17 februarie 2015, ca inspector șef. Vine din poziția de prim adjunct al ISU «Dealul Spirii» București, îi plac sporturile, în special tenisul de cîmp și rugby-ul, dar urăște fotbalul și pescuitul pentru că le consideră motive de divorț. «Poate veți rîde, dar așa este! Și mai există un al treilea lucru care poate fi motiv de divorț, dar vă asigur că nu este adulterul...». Despre instituția pe care o conduce spune, regulamentar, că «la nivel național, dar și teritorial, instituția are ca misiune salvarea și protecția vieții oamenilor, a bunurilor materiale ale acestora și a animalelor pe care le au în proprietate!». «Cu bugetul pe care îl avem la dispoziție, evident! Cel mai important lucru este calitatea oamenilor care lucrează aici, în instituție. Mă mîndresc și mă laud cu aceși oameni!». Pentru misiunea pe care o îndeplinește în fiecare zi, de zeci de ani, Adrian Popa are un salariu confidențial: «Să spunem că, dacă nu aș fi militar, salariul meu ar fi unul bun. Dar, cînd ziua de muncă începe la 8,00, dar nu știi cînd se termină, sau cînd muncești toată săptămîna și constați că nimeni nu-ți spune că ești liber în week-end, nu ți se mai pare la fel de bun...». Se poate fără șef, l-am mai întrebat înainte ca atribuțiunile... de șef să-l acapareze definitiv. «În principiu, în armată, nu se poate. Armata folosește principiul comenzii unice. E o piramidă, iar piramida are întotdeauna vîrf, altfel e un trunchi de piramidă! Asta ca să mă laud că sînt un șef. Însă contează ce fel de șef ești. Una e să spui „Fă! “, „Adu-mi! “, „Du-te! “, „Rezolvă! “ și alta e să spui „Hai să facem împreună!“ Instituția aceasta e una a efortului comun, iar toți sîntem o linie, neîntreruptă, cu pieptul spre adversar!».
Sursa:independentonline.ro
18-03-2015 10:45 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Thanks given by: Covalciuc Bogdan
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita - Alinutzul - 11-07-2013, 07:32 PM
RE: I.S.U. "Barbu Catargiu" al Judetului Ialomita - Valentin P - 18-03-2015 10:45 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
I.S.U. "Matei Basarab" al...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 07:13 AM
» Mesaje: 97
» Vizualizări: 149573
Pompierii din Serbia
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 06:46 AM
» Mesaje: 5
» Vizualizări: 8145