Evaluarea subiectului:
- 12 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Oltenia" al Judetului Dolj
|
Autor |
Mesaj |
doublejohn
Membru activ
Alăturat: Apr 2011
Given 129 thank(s) in 38 post(s)
|
RE: Salvare incredibila
(13-04-2013 06:33 PM)Valentin P Scris: Un copil de 3 ani a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri
(13-04-2013 08:15 PM)doublejohn Scris:
Daca in dotare exista "Echipament pentru salvarea persoanelor incarcerate in spatii inguste", copilul ar fi fost extras din put in maxim 30 de minute, cu efort minim. Echipamentul acesta exista, este avizat de M.A.I., face obiectul unui brevet de inventive si este produs in ROMANIA.
Ma intreb cum factorii de decizie ai echipei de salvare au avut curajul sa riste viata acelui tanar introdus in put pentru a salva copilul.
Cei interesati de acest echipament pot sa obtina informatii la domeniul "SMURD si descarcerari", pag.4.
ing.Ioan Badarau
Daca diametrul interior al putului era mai mic si nu permitea accesul acelei tanar, ma intreb care ar fi fost solutia pentru salvarea copilului.
Daca corelam timpul necesar pentru sapatul si dezafectarea putului adanc de 10 m/18 cm. diametru (2009, com. Fantanelele/jud. Calarasi ), care a fost de aproape 8 ore, atunci ar fi fost necesar sa se sape timp de aproximativ 12 ore.
In afara de acest aspect, asa cum a declarat dna. de la salvare, viata tanarului de 14 ani a fost pusa in pericol.
Ce a simtit acel tanar/copil cand a fost introdus in put, in acel mediu ostil?
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-04-2013 08:57 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
14-04-2013 06:47 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Salvare incredibila - doublejohn - 14-04-2013 06:47 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|