Evaluarea subiectului:
- 6 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița
|
Autor |
Mesaj |
Coffeeman
Enforcer
Alăturat: Aug 2010
Given 867 thank(s) in 248 post(s)
|
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita
adevarul.ro - Targoviste Scris:Un tânăr de 27 de ani se poate considera norocos, după ce, luni, pe când lucra la reţeaua de canalizare din localitatea dâmboviţeană Şotânga, a fost surprins de căderea unui mal. Muncitorul a fost ajutat în primă fază de localnici care l-au dezgropat pe jumătate, până la sosirea pompierilor.
Pompierii au reusit, după de 40 de minute de eforturi, să-l scoată din şanţul adânc de aproximativ 5 metri. Din fericire, muncitorul a suferit doar o contuzie la gleznă. Incidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Şotânga, unde în urmă cu două luni, a avut loc un incident similar.
Criminaliştii şi inspectorii ITM au deschis o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care a avut loc incidentul şi dacă au fost respectate normele de protecţie a muncii.
-------------------------------------------------------------
adevarul.ro - Targoviste Scris:Sfârşit în chinuri pentru două persoane din localitatea dâmboviţeană Finta, care noaptea trecută au fost captivi într-o casă cuprinsă de flăcări. Cele două victime, un barbat de 46 de ani şi o femeie de 57 de ani, au fost găsite de către pompieri carbonizate, într-o încapere a locuinţei.
Incendiul a avut loc puţin după miezul nopţii. Pompierii au fost alertaţi de către vecinii care au încercat în zadar să îi salveze pe cei doi. Focul era prea mare. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră, iar când au ajuns la cele două victime, era deja prea târziu. Nici medicii nu au mai putut face nimic.
Poliţiştii criminalişti împreună cu pompierii încearcă acum să afle care a fost cauza incendiului. Cele două cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa.
CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 19-10-2011 09:09 AM de Coffeeman.)
|
|
19-10-2011 09:08 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Coffeeman - 19-10-2011 09:08 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|